torstai 28. huhtikuuta 2011

Kangasvarastojen tuhoamista

Uusia ihania kankaita tupsahtelee vähän joka kauppaan, mutta kun varastot kirjaimellisesti pursuavat kankaita, niin eihän niitä voi hankkia. Vähän sain ommeltua ja samalla jotain pois varastoistakin, kun ompelin vauvalahjan serkkuni huhtikuun alussa syntyneelle pojalle.


Pakettiin menivät joustofroteesta ommeltu huppupyyhe sekä lakanasetti. Huppupyyhkeen huppu on ommeltu niin, että jos tähdestä ei tykkää, voi pyyhettä käyttää niin, ettei tähti näy. Pussilakana on toiselta puolelta tuollaista tilkkutäkkikuvioista ja toiselta puolelta tähtikangasta. Tähtipuolelle aplikoin vielä ikäänkuin merkiksi lakanan helmaan palan toisen puolen kangasta. Tyynyliinan kokosin jämistä. Siinä on sauma, mutta muuten kankaat eivät olisi riittäneet.

Tykkään itte hirmuisesti tuosta lakanasetistä, vaikka se onkin koottu jämistä. Melkein harmittaa, ettei itellä ole poikaa.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Laavakivikorvakorut

Aika menee ihan hujahtamalla. Olen kyllä ehtinyt vähän tekemäänkin, mutta moni työ lojuu keskeneräisenä ja valmiit olen unohtanut kuvata...


Tässä kuitenkin edellisen postauksen rannekorun pariksi tekemäni korvikset. Ei paljon simppelimmät voi olla, mutta tykkään itte, ja omaan käyttöönhän nuo tulevat. Halusin tehdä tuosta silmukasta sellaisen huolettomasti kieputetun, huoletonhan se on, mutta olisi tarvinnut olla paljon pitempi korupiikki. Ensi kerralla sitten.