perjantai 29. heinäkuuta 2011

Yes, it's macramé!

Makrameeta olen kokeillut joskus ehkä parikymmentä vuotta sitten, kun enoni vaimo opetti minut tekemään kukka-amppeleita. Sen jälkeen unohdin koko solmimishomman, kunnes törmäsin sanaan mikromakrame. Siitä se ajatus lähti muhimaan ja kaverin makramekorukirjan innostamana piti kokeilla. Olen mieltänyt makrameen kukka-amppeleiksi, ja muuksi hieman tylsäksi, mutta sillä saakin tehyä todella näyttäviä koruja asusteista ja laukuista puhumattakaan...

Tämä nyt ei ole koru sieltä näyttävimmästä päästä. Sovellus ohjeesta ja sovelluksen sovellus, kun suunnittelemani helmet eivät toimineetkaan tällä langalla. Lanka on S-lonia, paksuudeltaan 0,5mm, eli aikas ohutta.



Tällainen rannekoru. Kuvittelin tekeväni tämän tuosta noin vaan, tunnissa, korkeintaan parissa, mutta aikaa vierähti kyllä aika paljon enemmän. Mutta solmukärpäinen puraisi, tulette taatusti näkemään lisää solmuja!


maanantai 25. heinäkuuta 2011

Arvonta on päättynyt!

Arvonta on nyt päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille! Muutama uusi lukijakin löysi tiensä tänne, tervetuloa teille!

Arvonnan suoritin Random.orgin numerogeneraattorilla, mutta kuvakaappausta ottaessani söhlin niin, että hävitin todistusaineiston. Teidän täytyy nyt vain luottaa sanaani arvonnan voittajasta.

Ja arvonnassa palkinnoksi lähtee korusetti.

Kenelle?

Tattadattadaa...

Onni suosi numeroa 5, Rva Kepposta!
Otathan minuun yhteyttä, niin saan postitettua palkintosi.

Ja te, joita onni ei tällä kertaa suosinut, järjestetään jossain vaiheessa uusi arvonta, eikös juu?

torstai 21. heinäkuuta 2011

Rannekoruja paremman puutteessa, sekä muistutus

Suunnitelmissa ja työn alla on ompeluksia ja neuletta, mutta koska ne ovat vielä kesken, esittelen rannekoruja. Memory-vaijereihin olen pujotellut särölasihelmiä, siemenhelmiä, kristallihelmiä ja onyksia. Onyks-koru on suosikkini, ranteessa se on paremman näköinen, kun isommat helmet eivät osu noin kohdilleen, mulla kun on isot ranteet...




Ja muistakaa vielä osallistua arvontaan!

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Ranteeseen

Sain rannekoruinspiraation ja tällaisia syntyi...


Tässä on materiaaleina kuparia (lankaa, helmiä ja lukko) sekä eri värisiä akaatteja. Kuva vääristää ikävästi sinisävyisten akaattien väriä, väri on luonnossa enemmän petrooli.



Kupari on tällä hetkellä suosikkimateriaalini, pidän sen väristä. Tässä korussa kuparilangalla on linkitetty toisiinsa särölasihelmiä. Tästä piti alunperin tulla nilkkakoru, mutta helmet loppuivat kesken. Siksipä se sitten päätyykin ranteeseen, omaan tai jonkun muun.

Ja muistakaahan osallistua arvontaan!

tiistai 5. heinäkuuta 2011

A R V O N T A ! - päättynyt

Nyt se tulee, vihdoinkin, arvonta nimittäin!

Kuten jo aiemmin sanoin, mulla oli tarkoitus järjestää 1-vuotisarvonta, mutta myöhästyin. Sitten piti järjestää arvonta, kun blogini saa 50 lukijaa ja lopulta päätin pitää 2-vuotisarvonnan. Noh, sekin rajapyykki ohitettiin, joten arvotaan vaan muuten vaan. (Lisäksi en meinannut millään keksiä, mitä arpoisin.)

Säännöt ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavat:
1. Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen.
2. Osallistuaksesi sinun pitää olla lukijani (Googlen käyttäjäraadin kautta), eli sinun pitää löytyä blogini vasemmasta palkista. Lukijakseni voi liittyä myös arvonnan aikana. (Sinulla ei tarvitse olla omaa blogia.)
3. Arvonnan voittaja voittaa yhden allaolevista palkinoista, joten kerro kommentissasi myös, minkä palkinnon haluat. Palkintojen sisältö saattaa muuttua kangaspaketeissa, jos ehdin kaivamaan tarpeettomien kankaiden aarrekasaa. Tarkoitus on arpoa yksi palkinto.
4. Aikaa osallistua on su 24.7. klo 23.59 asti. Palkinto arvotaan sen jälkeen.

Ja mitä sitten arvotaan?

1. Korusetti, joka sisältää rannekorun ja siihen sopivat korvakorut. Korvakorujen koukut ja rannekorun lukko ovat kullatut. (Koru on luonnossa kultaisemman ja lämpimämmän värinen.)


2. Poikakangaspaketti (Paketin sisältö saattaa muuttua, jos löydän kivempia kankaita tai enemmän minulle turhaa.) (Nuo kaksi ensimmäistä pientä palaa ovat kollegea ja nallekangas puuvillaa.)


3. Tyttökangaspaketti (Paketin sisältö saattaa muuttua, jos löydän kivempia kankaita tai enemmän minulle turhaa.) (Tummanlila nallekangas on joustamatonta trikoota, persikanvärinen pieni nallekangaspala on collegea ja kukallinen trikoota, jossa on reikäkuviota.)


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille!