torstai 28. huhtikuuta 2011

Kangasvarastojen tuhoamista

Uusia ihania kankaita tupsahtelee vähän joka kauppaan, mutta kun varastot kirjaimellisesti pursuavat kankaita, niin eihän niitä voi hankkia. Vähän sain ommeltua ja samalla jotain pois varastoistakin, kun ompelin vauvalahjan serkkuni huhtikuun alussa syntyneelle pojalle.


Pakettiin menivät joustofroteesta ommeltu huppupyyhe sekä lakanasetti. Huppupyyhkeen huppu on ommeltu niin, että jos tähdestä ei tykkää, voi pyyhettä käyttää niin, ettei tähti näy. Pussilakana on toiselta puolelta tuollaista tilkkutäkkikuvioista ja toiselta puolelta tähtikangasta. Tähtipuolelle aplikoin vielä ikäänkuin merkiksi lakanan helmaan palan toisen puolen kangasta. Tyynyliinan kokosin jämistä. Siinä on sauma, mutta muuten kankaat eivät olisi riittäneet.

Tykkään itte hirmuisesti tuosta lakanasetistä, vaikka se onkin koottu jämistä. Melkein harmittaa, ettei itellä ole poikaa.

4 kommenttia:

 1. Kukapa tuosta tähdestä ei tykkäisi!! Minulla on niin sama ongelma, uusia kankaita ei kehtaa ostaa, kun vanhatkin on käyttämättä. Kun vaan keksisi, mihin vanhat käyttää... Ideariihi pystyyn!

  VastaaPoista
 2. Mulla ongelmana kankaiden tuhoamisessa on nykyisin enemmänkin tuo aika. Ideoita olisi vaikka miten, mutta ei aikaa.

  VastaaPoista
 3. Minulle on kertynyt jo kohta 15 vuotta vanhoja kankaita, joista piti tehdä tytöille mekkoja joskus silloin, ja nyt toinen on kohta 18 ja toinen 16, joten eivät taida silloiset kankaat enää kelvata. Hauskaa huomata, että jotkut kangasmallit pysyvät; sillä tuosta nalle-kankaasta olen tehnyt 18- vuotta sitten vauva peiton esikoiselleni vaunuihin!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Käsittääkseni ainakin vanhat Taitoon trikoot käyvät kaupaksi. Itse sain jokin aika sitten 3 jätesäkillistä kankaita, joista osa on aika vanhoja, mutta niin suloisia, myös tuo nallekangas oli niistä säkeistä. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)