perjantai 20. toukokuuta 2011

Äitienpäivä oli ja meni...

Tällaiset kortit lähtivät tyttöjen mummille ja mummulle.


Korttien kukat ovat Sinellistä, sellaisesta leikattavasta muoviarkista, jota voi muotoilla kuumennuksen jälkeen. Muotoilu ei vaan näy kuvista, mutta ovat siis kolmiulotteisia.

Lisäksi mummi ja mummu saivat mm. Pirpanan tekemät avaimenperät, joista ei nyt sitten tullut otettua valokuvia. Mutta Pirpana siis pujotteli vahattuun puvillanyöriin suuria helmia ja minä solmin nauhan päät ja lisäsin avainrenkaan. Mukavan helppo askartelujuttu alle kolmivuotiaalle.

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoisia nuo kukat! En ole ennen nähnytkään, täytyy varmaan tutustua tarkemmin.
  Niitä ei varmaan lapset tehnyt?

  VastaaPoista
 2. Niinu: On noita jo jonkun aikaa ollut myynnissä, muualla en ole törmännyt noihin, kuin Sinellissä, mutta en ole etsinytkään. Aika hauskoja. Olen lämmittänyt tuota muovia kynttilän liekin yläpuolella (ohjeissa käskettiin), mutta menis varmaan askartelupuhaltimellakin, eli ei lasten puuhaa ollenkaan. Kuumennuksen jälkeen muovi pitää muotoilla nopsaan, eli ehtii muotoilla vaan pienen osan ja taas kuumennetaan, muotoillaan, kuumennetaan, muotoillaan jne. Arkki maksoi muistaakseni parin euron luokkaa ja siinä oli yhteensä 6 erikokoista kukkaa lehtineen, eli hintakaan ei ole paha. Suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon, voitit blogissani järjestetyn La Siesta arvonnan. Otathan yhteyttä sokrublog ( @ ) gmail.com

  VastaaPoista
 4. Sokrutin: EI VOI OLLA TOTTA! Ihanaa! Ihanaa! Ihanaa!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)