keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Otuksia pirpanalle

Pirpana tarvitsisi yöpuvun housuja, mutta ompelinkin sitten koko puvun, kun kangaspaloista sattui löytymään yhteensopivia jämäkankaita. Neiti kun ei suostu käyttämään yömekkoja ilman pitkiä housuja ja meillä on sitten kaappi täynnä alaosattomia yläosia. Noh, toisaalta, tarvii Pirpana myös uusia yöpukujakin. Eli yökkäripostauksia odotettavissa.Paidan kaava on Ottobrenin lehdestä 1/2006 raglanpaita, jota joku minulle suositteli jo aikoja sitten. Kiitos suosittelijalle, erinomainen kaava! Housut ovat Ottobrenin Saimit, mutta pidensin kaavaa ja jätin resorin pois. Oikeasti mun oli tarkoitus laittaa lahkeensuihin kuminauhaa, mutta pidensin liian vähän, joten näin mennään. Paidan helma ja lahkeensuut huolittelin rullapäärmeellä kevyesti venyttäen.

Ensimmäistä kertaa tein oikein kunnolla huolittelutikkaukset hihojen raglansaumoihin, kaulanaukkoon ja hihansuihin. (ja jopa vielä tehosteeksi oranssilla langalla.) Ja pakko on sanoa, että teen jatkossakin, antaa se ammattimaisemman ilmeen vaatteelle, vaikka viekin enemmän aikaa. Olen tikannut kyllä kaulanaukkoja, mutten ole viitsinyt muuanne yleensä, kun kasassa pysyvät ilmankin. Noh, tähänkin tulee nyt sitten muutos.

Ja Pirpana tykkää. Neidin mielestä paidassa on pupu, vaikka se onkin housuissakin oleva koirahahmo. Piirsin otuksen vapaalla kädellä, kun skanneri ei toimi ja aplikoin sitten. Tästä inspiroiduin ja ajattelin aplikoida jotain muutakin, kunhan aika antaa myöden taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)