sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Väriä vaatekaappiin

Miten ihmeessä Pirpanan vaatekaappi on päässyt sellaiseksi, että se tuntuu sisältävän lähinnä tumansinistä, ruskeaa, mustaa ja harmaata? Pikkusiskolla onkin värikkäämpää, mutta sopivista housuista on puuteta, 80 senttiset ovat lyhyitä ja Pirpanalta perityt 86 senttiset liian pitkiä. Saituuttani ompelin täydennystä ja väriterapiaa.


Leggarit ovat kaikki Me&I:n leggareista piirretyllä kaavalla tehtyjä, pirpanalle kokoa 104 ja Pikkusiskolle 74/80. Punaiset leggarit ovat velouria, raidalliset ihanan joustavaa, napakkaa ja sopivan paksua trikoota, jota juuri sain lahjoituksena. (Sain taas 2 jätesäkillistä kankaita...) Vaaleanpunaiset velourpöksyt ovat Pikkusiskolle koossa 86, kaavana on Ottobren City Mouse (4/2011). City Mouse on muutoin hyvä kaava, mutta jättäisin kyllä meidän tapauksessa sivusaumanvarat pois, aika leveät päällä. Vyötäröresoristakin nappasin vissiin 6 cm pois.


Ihanan pirteät nämä leggarit. Värit ovat oikeammat yläkuvassa, ei näin plaasut. Juuri oikeanlaista väriterapiaa. Pikkusiskolle on nyt helpotusta akuuttiin housutilanteeseen, mutta Pirpana tarvitsee vielä jotain tyttömäistä ja lapsellista vaatekaappiinsa. Sikäli kummaa, sillä yleensä pidän syksyllä tummista ja täyteläisistä väreistä.

(Niin, ja aion kyllä vähän höllätä Pikkusiskon vyötärökumpparia...)


2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ja pirteitä! Oliskohan tuota sitä samaa raidallista jota mulla on tuolla kaapissa... Pitäisköhän munkin käyttää se jo pois? ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos NorppaStiina! Ei muuta kuin kangastuhoajaisiin. :) Mää kovasti yritän tyhjentää noita laatikoitani...

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)