sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Raitoja ja pilkkuja

Kun sain tämän kankaan käsiini, näytti se heti tunikalta, tunikalta pinkeillä tai keltaisilla resoreilla, tunikalta, jossa on pilkkutaskut ja pinkit tai keltaiset resorit.Kangas on Facebookin Kangashamstereista ostettua paksua jersey-trikoota. Pilkkutaskut ovat Marimekkoa. Kaava Ottobre Designin (1/2009) Muksis hieman suurennettuna ja muokattuna, taskuilla höystettynä.

Mutta arvatkaa harmittaako, leikkasin toiseen taskuun reiän, se näkyy kuvissakin, vaikka yritin siististi harsia. Taskun vaihto kun ei juuri nyt onnistu, koska saumurini kiukuttelee minulle, eikä minulla ole edes kaavaa taskuun, pitäisi purkaa toinenkin, että niistä tulisi samanlaiset. Joten näillä siis mennään toistaiseksi, vaikkakin harmittaa vietäväti.

Mutta nyt on mun saatava ommella myös itsella jotain raidallista, ehkei kuitenkaan rohkeus riitä noihin pinkkeihin resoreihin...


8 kommenttia:

 1. Kiva tunika reiästä huolimatta! :) ja edellinen maisa aivan ihastuttava!

  VastaaPoista
 2. Hieno tunika. Toi pinkki resori on ihan piste iin päälle! Ompele vaan itsellesikin raidallista ja räväkkää. Katselin just omia trikoovarstoja, että itselle noista pitää ommella jotain piristävää. Jos en muualla kehtaa pitää, niin sitten kotona oloasuna ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Henna! Mä aattelin laittaa vähän kangasväriä siihen reiän kohdalle, josko häivyttyis. :)

  Kiitos Eliisa! Mä tykkään kans tästä just noitten resorien takia. Jos mä rohkaistuisin ja laittaisin vaikka keltaiset resorit omaani, ei se kai niin kamalaa voi olla, vai voiko? :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana! Ihan meidän näköinen. :) Ihana tuo raidallinen kangas!

  VastaaPoista
 5. Ihana! Siis värit ja kaikki!

  Edellisen hienon pilvi-Maisa-tunikan kuva on mulla odottamassa applikointi-innostusta (jota on odotellut jo hyvän aikaa...).

  VastaaPoista
 6. Kiitos NorppaStiina! :) Mäkin tykkään just noista raidoista, mulla on menossa jokin raitakausi! :D

  Kiitos Maria! Kiva nähdä, millainen sinun Maisasta tulee! :)

  VastaaPoista
 7. Noi raidat ja pallot yhdessä on kyllä vaan niin rok :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)