perjantai 30. marraskuuta 2012

Linnunrata

Tätä on pidetty ahkeraan!


Imetystunika vanhalla tutulla kaavalla itselle. Tuo yläosa nousee siis kokonaan ylös, vaikka on myös täysverinen kietaisumalli, eli imetys onnistuisi myös niin. Itse pidän vain enemmän näistä nousevista malleista, ei lörpähdä tuo kietaisuosa. Hihat ovat täyspitkät, mutta en osaa pitää niitä alhaalla, vaan kiskon aina pitkät hihat ylös. Miksi ihmeessä edes teen pitkiä hihoja?

Kangas on PaaPiin suunnittelemaa, ihanaa linnunrataa Hannan Kankaasta. Tässä värissä tätä ei taida enää saada, mutta harmaana ja turkoosina kyllä. Kuviokin on uudessa versiossa hieman erilainen, talvisempi, ilman kukkia ja lehtiä (tilaaminen harmaana on hyvin vahvasti harkinnassa, on se käynyt jo monen monta kertaa ostoskorissa).

Edit: Kangas ei muuten ole paras vaihtoehto imetyspaidassa, kun lapsi on tuollainen neljäkuinen, jota kiinnostaa aivan kaikki mahdollinen. Paidan kuvat voittavat ajoittain nälänkin, ja syöminen muuttuu kuvioiden tuijotteluksi. Poika vetää päänsä taaksepäin ja tuijottelee lintuja haltioituneesti. Selkeästi Pikkumies pitää tästä!

2 kommenttia:

  1. The top is supernice!!! is it a pattern off your own or a bought one?

    VastaaPoista
  2. Thanks Jes! Originally pattern is drawn from Me&I's tunic. I have modified the pattern to make this nursingtop. The top of this tunic can be lifted up for nursing baby.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)