keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Yöksi!

Meillä olisi sellainen pieni ongelma, että tytöt, varsinkin vanhin, kulkevat päivisin yövaatteissa ja yöksi laitetaan päivävaatteet, jos siis ollaan päivä kotona. Tämä johtuu kuulemma siitä, että lemppariyömekot ovat jatkuvasti pesussa, eikä muut yövaatteet ole tarpeeksi lämpimiä.

Siispä pikapikaa muutama yömekko lisää.


Perhosmekko on ohutta ribbitrikoota. Mintut resorit on arkistojen aarteita, mutta juuri tismalleen oikean väristä. Ihana väri kaiken pinkin keskellä.


Musta tähtitrikookin on odotellut vuosia yöpuvuksi pääsyä. Tästä tuli aika rock. Ajattelin laittaa violetit resorit, mutta tyttö halusi pinkit.


Olen vähän tykästynyt tehostevärisiin koristetikkauksiin. Kaikissa näissä yöpuvuissa on resorin värinen valepeitetikki helmassa.


Ja viimeisenä oma suosikkini. Tämä leveäraitainen joustofrotee oli ensin ihana, muttei sitten käynytkään ajattelemaani, ja jäi pyörimään laatikkoon. Päätin sitten tuhlata tämän yöpukuun, kun ei puhutellut muutoin. Hihat leikkasin liian lyhyiksi, että kangasta jäi fiksu pala jäljelle. Siksi laitoin ylipitkät resorit, joista tulikin ihan piste i:n päälle. Kuva ei anna tälle oikeutta ollenkaan, tästä nimittäin tuli todella, todella kiva.

Kaava on kaikissa vanha tuttu Ottobrenin (6/2009) Mocking Bird koossa 122. Resorit leikkasin ihan oman mielen mukaan, joten niistä tuli vähän normaalia pidemmät, joten nämä menevät kepeästi vielä koossa 128 ja varmaan vielä senkin jälkeen. 

2 kommenttia:

  1. Hienoja! Tuo raidallinen on mun suosikki. Tein omalle tytölleni samalla kaavalla yöpaitoja pari vuotta sitten ja kun tuo helma on noin pitkä mahtuu ne vieläkin. Tosi hyvä kaava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se näissä onkin hyvä (vai paha), että kestävät monta vuotta, voi siirtää sitten toisen kaapista suoraan toisen tytön vaatekaappiin, jos eivät kulu puhki sitä ennen. :) Omatekemät vaatteet menevät muutenkin jotenkin kaupan vaatteita pitempään.

      Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)