maanantai 21. heinäkuuta 2014

Sellaista ja tällaista ja vielä yksi tollainen

Viikkoja sitten urakoitsin lapsukaisille jos vaikka mitä. 


Juniori sai collegeshortsit aivan tavallisesta collegesta. Sopivat oivasti Aarrekidin teepparin kanssa.


Pitkästä aikaa ajattelin kokeilla myös pikkareiden tekoa. Malli on nätti, mutta jouduin tekemään Ottobrenin valmiiseen kaavaan hirmuisasti muutoksia. Enkä ymmärrä miksi tuo haarakappale pitää olla toteutettu niin, että etureuna tikataan etukappaleeseen suoraan, eli sauma ei jää piiloon. Seuraavia varten fiksaan kaavaa lisää, niin hyvä tulee. Hirmu kätevä tapa tuhota pikkutilkkuja ja megalomaanisia joustokanttivarastoja.Juniori sai myös kasan yöpukuja. Ostin Viljamin Puodin pandoja kakkoslaatuisena, kankaassa on siellä täällä valkoisia pisteitä, mutta hyvin menee yöpuvussa. Kaapissa sattui olemaan myös juuri täydellisesti saman väristä ikiaikaista raitatrikoota, josta settiin tuli housut.


Sarjakuvakankaan hankin aikoinaan juurikin yöpukua varten. Settiä täydentää tähtitrikoiset pöksyt tai sitten voi käyttää seuraavan kuvan mustia housuja tai ihan mitä vaan. En ymmärrä, miksi teen yöpuvut settinä, kun ne päätyvät lasten päälle aniharvoin niin, aina joku osa on pesussa, tai lapset valitsevat itse mieleisensä yhdistelmät tai mies valitsee, mitä ensimmäisenä vastaan tulee. Eikä se vielä keneltäkään ole unia vienyt.


Tämä setti onkin sitten vähän huono setti, kun ei sopivan väristä trikoota löytynyt, tai turkoosia olisi ollut, mutten raaskinut hassata sitä housuihin, koska se turkoosi odottaa sitä päivää, että muuttuisi joksikin vaatteeksi minulle itselleni. Katsotaan, tuleeko siitä minulle joskus vielä jotain, vai leikkaanko sen kolmen vuoden päästä lapsille yöhousuiksi.

Miten teillä muilla, onko yöpuvut setteinä?

2 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia! Minunkin pitäisi ommella yöpukuja pituutta hurahtaneelle kaksivuotiaalle, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti inspiraatio löytyy, nythän ei o vielä kiirekään, kun näillä säillä tarkenee. :D

      Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)