sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Syysmietteitä

Vaikka vasta saatiinkin kesä ja helteet, on ainakin täällä ajatukset mitä ilmeisimmin syksyssä. Lapselle tuli kudottua iloisen kirjavat tumput ja sukat.


Tumppujen malli: Drops muunneltuna (tehty sileää neuletta ja peukaloihin lisätty 2 silmukkaa)
Sukkien malli: Drops (mutta kantapääkavennuksissa ei noudatettu ohjetta)
Lanka: Drops Fabel, sävy 901
Puikot: Novita (?) sukkapuikot, koko 2,5
Langanmenekki: koko setti tulisi 50g kerästä, jos ei yritä tehdä samanlaisia eikä pidennä varsia.

Tumppuja teen varmaan toiset, koska "ohjeen mukaan" neulottuna noista tuli kamalan leveät. Kyllähän ne menee, mutta saisivat olla kapeammat. Sukat ovat mielestäni hauskat, koska joustinneule jatkuu sukan päällä melkein kärkeen asti. Tykkään!

Bloggaamiseen tulee myös tauko tai ainkin hitautta, sillä tietokonemme otti ja hajosi, piipittää vaan. Nyt on hätä koneella olleista valokuvista, joista ei tietenkään oltu otettu varmuuskopioita. Siellä on pienen tyttömme koko 10 kuukauden kuvat ja koko talonrakennusprojektimme kuvat. Joten, jos te ette ole myöskään harrastaneet varmuuskopiointia, niin miten olisi vaikka heti tänä iltana?

3 kommenttia:

 1. Ihastuttuvat! Pakko saada nekin;) Ehkä mä teen tapani mukaan ja hankin ekaksi langat ja TOIVON, että mulla on joskus aikaa ja energiaa niiden valmiiksi tekoon.Hih=)

  VastaaPoista
 2. Voi, toivottavasti kuvia ei ole menetetty. Työkoneeni (läppäri, jota käytän paljon myös kotona) varmaroi itsensä päivittäin ulkoiselle kovalevylle, mutta kotiläppis pitäisi ihan ite taas varmaroida. Muistaisinpa sen vielä kotiin päästyänikin!

  Kiva setti ja hyvin käytetty kerä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Myrmeli ja Samma! Nä oli tosi hauskat tehdä ja nopeat, olen tainnut ihastua nyt ohueen lankaan!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)