torstai 10. syyskuuta 2009

"Tumpputehdas"

Monen muun blogin innoittamana, varsinkin Neulovan Nartun, päätin minäkin perustaa pienen tumpputehtaan. Siitä tulikin kahden naisen (tai yhden naisen ja yhden naisenalun) yhteinen projekti. Minä toimitan tehtaassa neulojan virkaa ja 1-vuotias hoitaa lähinnä laadunvalvonnallisia tehtäviä tarkastaen materiaalin, työvaiheet, lopputuloksen ja työvälineet. Ei auta selittäminen, mitä mieltä laki on 1-vuotiaan työskentelystä...

Itseasiassa tämä yli-innokas yhtiökumppanini lähinnä hidastaa hommia, mutta onneksi tehtaan ei olekaan pakko tuottaa tumppuja kovin kovalla tahdilla, eikä kovin monia.


Että tällaisia lapasia lapsille. Vaaleanpunaiset ja ruskearaidalliset jäävät meille tytölle, poikaväriset matkaavat postin mukana toisen lapsukaisen kätösiä lämmittämään. Ehkä! Mies meinaan sanoi, että väriyhdistelmä ei ole oikein hyvä ja nyt mietin, että pitääkö uskoa vai kehtaako lähettää... (Sudenkorentokoriste ei jää pysyvästi tumppuihin, itse asiassa se lennähti pois parin kuvan jälkeen, hauska sattuma, kuvista piti valita siksi juuri tämä, vaikka toisessa olisikin värit olleet hieman paremmat.)

Kaikki langat Novitan seiskaveikkaa, turkoosi ja vaaleanpunainen ovat jotain ikivanhaa, vielä 100g kerissäkin, mutta laadultaan nykyistä parempaa. Olisi vaan päästävä eroon, vaikka eihän tumppuja kutomalla kovin suurta lankahävikkiä saa aikaiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)