maanantai 24. toukokuuta 2010

Kun halvalla sai...

Lankalaihis juu. Laihis koki takapakin. Laihduttaja sortui herkkuihin...


Se mitä onkin saatu vähennettyä, on sitten hankittu lisääkin. Ei toimi laihis näin, ei. Kaiken lisäksi tekisi mieleni hamstrata lankaa lisää... Kun kerta halvalla saa, tai ainakin sai. Vaalea roosa ja punainen ovat konepestävää Dropsin Baby Merinoa ja nuo muut ovat Dropsin Delightia. Lehdet tulivat kaupanpäälisiksi. Saldo olisi sitten plussaa 750g. Tuo Delight vaikuttaa samanlaiselta kuin Zauberball, mutta taitaa olla vahvempaa ja karvaisempaa. Värit on kuitenkin aika herkut. Saas nähdä, miten toimii käytännössä.

Nukkununnulta sain tällaisen tunnustuksen, kiitos! Lämmittää mieltä ja aiheuttaa harmitusta siitä, etten ehdi bloggaamaan tai lähinnä saamaan mitään valmiiksi asti, jotta olisi jotain blogattavaa... (Mutta pian on jotain pientä esiteltävää, lupaan sen.)

Tunnustus pitäisi laittaa eteenpäin 12 blogistille. Mutta tääpä ei oikein osaa valita. Kaikki lukemani blogit ovat inspiroivia ja ihania. Ja jatkuvasti törmään uusiin ihanuuksiin, mutta unohdan lisätä suosikkeihin ja hukkaan ne. Lisäksi monella tämä jo on. Pienoisen aikapulan takia siis luovutan ja totean tunnustuksen kuuluvan kaikille lukemilleni blogeille. Niin tylsää, mutta totta.

2 kommenttia:

  1. Kovin tutun kuulloinen tuo laihdutusprojektisi ... mä aina vitsailekin että mun todellinen harrastus on kankaiden ostaminen ja siinä sivussa tulee joskus niistä jotain pientä ommeltuakin ;). Useimmin kangashyllyille tulee uusia täytteitä enemmän mitä pakat vähenevät ..

    VastaaPoista
  2. Heh, enhän mä ole tajunnutkaan, että asian voi ajatella noinkin päin. Keräähän jotkut postimerkkejäkin, toiset sitten vaan kankaita ja lankoja :)

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)