maanantai 10. toukokuuta 2010

Voihan keskeneräisyys!

Inspiraatiotulva on yllättänyt minut aivan täysin. Haluan aloittaa ja tehdä kaikkea, mutta mitään valmista ei tule. Niin sanotusti monta rautaa tulessa. Osa ideoista muuttuu matkan varrella, tällä kertaa paremmaksi, mutta hitaammaksi...


Eikä tässä ole edes kaikki! Yksi tunikan tekele puuttuu ja yhdet kohta vuoden tekeillä olleet pitkät villasukat ja vauvan velourtakkikin, jonka piti valmistua jo Pirpanalle ja itelle olis paita, joka jäi kesken siitä syystä, että kiinnitin kauluksen väärin päin, enkä ole viitsinyt purkaa ja yhdet kämmekkäät.

6 kommenttia:

 1. Jotenkin kuullostaa niin tutulta... =) Kaunis tuo ristipistotyön kukka!

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan sama juttu. Valmiiksi leikattuja kankaita, keskeneräisiä virkkauksia ja neuleita ja silti pitää käydä kangaskaupoissa tesimässä tarvikkeita seuraavaan projektiin.

  VastaaPoista
 3. Aina mulla on jotain kesken, mutta nyt erityisen monta. Toivottavasti valmistuvatkin joskus. Omaksi onnekseni en näytä olevan ainut :)

  VastaaPoista
 4. Tuttu pulma.. :) Täällä on samanlaista ollut ilmassa taas jonkin aikaa.

  VastaaPoista
 5. Sama täällä... Just keräsin kasan keskeneräisiä ompeluksia pinoon, että vois viimeistellä. Ja silti vaan tekee mieli aloitella jotain uutta...

  VastaaPoista
 6. Mutta millä sitä malttaisi tehdä keskeneräiset valmiiksi? Mulla ainakin, kun inspis iskee, kaikki keskeneräinen alkaa maistua puulle, jos yrittääkin saada niitä valmiiksi.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)