maanantai 15. elokuuta 2011

Tilda

Sain syntymäpäivälahjaksi kauan haaveilemani BigShotin ja pitihän sitä päästä heti koekäyttämään. Sydän on leikattu siis sillä ja vanhennettu hiekkapaperilla.

Tällaisen kortin askartelin 3-vuotta täyttäneelle esikoiselleni. Ei ehkä värimaailmaltaan paras tuon ikäiselle, mutta muutoin tykkään. Pikkuhiljaa alan saamaan jotain runsauttakin näihin kortteihin, vaikka vieläkin olisi voinut olla runsaampaa. Harjoitellaan, harjoitellaan.


Hankin muuten kauan haaveilemiani ProMarkereitakin. Kuva on osittain väritetty niillä. Lisää on tulossa ulkomailta, samoin BigShottiin stansseja. Laitoin ProMarkeria myös onnea-tekstiin ja päälle Glossy accentia. Tildan kädessä olevassa sydämessä on glitteriliimaa ja päällä myös tuota Glossy accentia, vaikka kuvassa se ei pahemmin näy.

Ja mun paperileikkuri, se leikkaa vinoon, katsokaa vaikka. Tarvii hankkia siis uusi. Huomasin muitakin tarpeita tätä tehdessäni. Mutta eipä ole tullutkaan askartelutarvikkeita hankittua hetkeen, niin paljon kaikkea kivaa on tullut markkinoille, kuten esim. Gorjukset. Niitäkin piti hankkia heti parit. Mitäs suosikkeja teillä on askartelutarvikekaupoista? Saa vinkata ulkomaisia ja kotimaisia.

2 kommenttia:

  1. Mun suosikki kotimaisista on Skräpteekki;) Ei tullut varmaan yllätyksenä!
    Piti vain sanomani tuosta paperileikkurista, kun mullakin oli aiemmin vinoonleikkaavaa...ostin sitten X-cutin paperileikkurin, johon olen ollut erittäin tyytyväinen! Nykyään taidan käyttää yhtä paljon sen leikkaavaa kuin nuuttaavaa terää:)
    Muutamista ulkomaisista askartelukaupoistakin on tullut tilattua(tosin mulla on tuo paljon matkustava mies,joka on käynyt mun puolesta askartelukaupoissa varmaan joka mantereella:), mutta vaarallisin tuttavuus on ollut ebay...se koukuttaa!

    VastaaPoista
  2. En muuten Niinu olekaan varmaan koskaan tilannut Skräpteekistä mitään, pitänee kokeilla. Jotenkin olen nyt jumittunut Sinelliin. Paperileikkuri menee kyl vaihtoon, mul on giljotiinimallinen ja ilmeisesti sen terä heiluu sen verran, että vinoon menee, eikä taida koko laite muutenkaan olla suora. Ja korteissa sen kyllä huomaa, jos menee yhtään vinoon. Lisäks tuollainen nuuttaava teräkin olis kiva ja jos viel olis jotain kiemuraa leikkaavakin, niin aina parempi. Tutustumpa tuohon suosittelemaasi tarkemmin. :) Ebay, kyl mä sieltä kaikkee kattelen, mut miten ei ole tullut yhtään mieleen, että myös askartelutarvikkeita. Heihei rahat! :D

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)