tiistai 24. huhtikuuta 2012

Risuja...

Ette voi uskoa, miten vaikeaa on löytää tarkoituksiinsa sopiva, täydellinen risu. Etsin ainakin tunnin pihalla, että löysin sopivan, josta saisin tehtyä muotin.

Muotin mihin? Muotin tähän...


Hopeasavea ja zirkonioita hopeisessa papuketjussa. Ketju tosin on ostetu valmiina, en lähtenyt itse tekemään, kun olisi tullut huomattavasti kalliimmaksi.


Tästä tuli ihana. Parhaiten onnistunut hopeasavityöni.

Itse tein tämän ilman ohjeita, mutta jos joku haluaa kokeilla hopeasavea ensimmäisiä kertoja juuri tällä mallilla, niin ohjeet pitäisi löytyä Ihana-lehden kevätnumerosta (2012). Tarvikeluettelo sen sijaan on Hopeasaven sivuilla, jos tahdot kokeilla ilman ohjetta (sivua pitää vierittää reilusti alaspäin, kun menet linkistä sivuille...).

Pahoitteluni vielä teille, joita ei korut ja koruilu kiinnosta, muutama korupostaus on vielä tulossa, koska tällä hetkellä minulla ei ole ompeluhuonetta, kaikki ompelutarvikkeeni ovat hujan hajan ympäri taloa, mutta kenties parin päivän päästä saamme talomme yläkerralle käyttöönottoluvan ja samalla vekslattua huoneet niin, että minäkin pääsen ompelemaan. Paljon ihania kankaita on tullut ja paljon olisi ideoita ja muutama keskeneräinen työkin puolivalmiina.

3 kommenttia:

  1. Voi miten kaunis! Ihana idea! (: - Nanti

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nanti ja Purnauskis! Pidän tästä riipuksesta ihan mahdottomasti, kuvissa ei pääse täyteen loistoonsa valitettavasti. Olen kyllä todella tyytyväinen tähän. :)

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)