perjantai 18. toukokuuta 2012

Sidontaharjoituksia

Meillä on kaveriporukka, jonka kanssa olemme tehneet silloin tällöin yhdessä koruja. Nyt poikkesimme vähän totutusta ja kokeilimme kirjansidontaa. Kiitos opettajallemme opetuksesta!


Kannet ovat paksua pahvia, jotka päälystin Marimekon ohuella koirakuvioisella markiisilla.Ja kansien väliin laitettiin ei niin perinteiseen tapaan muovitaskuja.


Ja siinä se, muovitaskukansio ohjeita ja monisteita varten. Kivaa oli ja monta uutta juttua on jo suunnitelmissa ja haaveissa, mutta kyllä tähän aikaakin meni yllättävän kauan, ei siis mitenkään liaan helppoa. Joskin ensi kerralla ei ehkä joka työvaiheessa tarvitse neuvoa. Mutta varsin erinomainen tapa tutustua aiheeseen.


5 kommenttia:

 1. Ja niin ihan omannäköinen! Sitä saa kun itse tekee:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Purnauskis! :)

  Kiitos Niinu! Tars hankkia lisää pahvia ja tehdä muutama lisää, tää oli kaikesta tarkkuudesta huolimatta hauskaa... :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihana! Jos osaat ja jaksat niin teepä tutorial tästä. Tuollainen olisi kiva tehdä itsekin. ;)

  VastaaPoista
 4. No juu, NorppaStiina! Sit mä muistaisin ittekin, kun joskus sitten seuraavan kerran teen. Tarvii vaan hankkia pikaisesti vähän materiaalia. Helppo tällainen periaatteessa on tehdä, mutta jokseenkin aika tavalla millimetrihommaa. :) Mut jos en nyt saakaan aikaiseksi hankkia materiaaleja seuraavaan kansioon, niin sitten tutoriaalin teko siirtyy aika pitkälle, mut lupaan yrittää!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)