torstai 31. toukokuuta 2012

Bambeja paidassa

Pääsisiköhän sitä taas vauhtiin blogin ja ompelustensa kanssa? Ompeluhuoneen muutto pienempään huoneeseen veikin aikaa ja söi kaiken inspiraation, kun kangasläjät piti mahduttaa paljon pienempään tilaan. Huoneessa vallitsee silti yhä kaaos, mutta ompelukset ovat taas alkaneet houkuttaa, varsinkin kun huomisesta alkaen minulla on taas vähän enemmän aikaa, kun iltaisin ei ole töitä, jään nimittäin äitiyslomalle.

Tämä, jo vanhempaa tuotantoa oleva bambikangas on vaan niin ihanaa. Ostin tätä joskus facebookin kangashamstereista ja aloitin tekemään paitaa. Paita on ollut varmaan pari kuukautta tekotauolla, koska kaulanaukko meni ihan ketuiksi, eikä se täydellinen ole vieläkään, en vaan jaksaisi purkaa enää kertaakaan...


Kaavana käytin Ottobrenin Inestä (6/2010) (koko 110)  ja isohan tämäki on, vaikka lyhensin hihoja reilusti. Noh, josko tässäkin kuivausrumpu tekisin tehtävänsä ja kutistaisi hieman. Jos ei, niin tarvitaanhan niitä paitoja isommassakin koossa.

Paita sopii Pirpanalle ja muutoinkin tänne meidän suunnalle, naapureina kun täällä on jos jonkinmoista sorkallista. Hirvikin on ottanut pihamme päivittäisen vierailun kohteeksi, usein se poikkeaa useammankin kerran päivässä, vaikka pihalla olisi liikettäkin.

Edit: Pesu ja kuivausrumpu auttoivat, kaulanaukosta poistui takaa tuo löysyys, nyt olen tyytyväinen...

2 kommenttia:

  1. Tosi suloinen tuo bambikangas, ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Eikös vaan olekin, Terhi! :) Käsittääkseni tuo kangas on tulossa uudelleen valmistukseenkin...

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)