keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Itselle suurella säästöllä

Oma vaatekaappi kaipaisi kipeästi täydennystä, uuteen tilanteeseen sopivia vaatteita. Tarvitsisin siis imetykseen soveltuvaa päällepantavaa, joka olisi vielä armollinen runsaille raskauskiloille.
Kaava on vanha tuttu "tissis", eli Me&I:n tunikasta piirretty kaava, mutta omilla muokkauksilla. Tein siis näistä täysin imetysmalliset. Kietaisuosa nousee molemmissa kokonaan ylös.

Harmaa oli ensimmäinen versioni ja uskollisempi alkuperäiselle kaavalle. Hihat pidensin syksyisemmiksi ja vyötärökaitaleen korotin jatkumaan kietaisuosan alle. Takana on vielä solmiamisnauhat. Helma on pidennetty mekkomittaan, niin ja etukappaleita korotettu reilusti, rypytin etukappaleiden sivusaumoja, jotta sain kappaleet istumaan, mutta myös tilaa etuosalle.


Tässä mustassa versiossa jätin pois vötärökaitaleen, mutta katkaisin takakappaleen vyötärökaitaleen yläreunan kohdalta. Takakappale on siis kahdesta osasta. Etukappaleen helmaosa on yhtä kappaletta aina ylös asti, eli kietaisuosan alle. Myöskin tämän helma on pidennetty reilusti mekkomittaan ja hihatkin saivat syksyisemmän mitan. Takana on tässäkin versiossa solmiamisnauhat, vaikkeivat ne kuvassa näykään.

Harmaa trikoo on muistaakseni Moonkidsin trikoota ja ostettu Ikasyristä. Harmaan mekon hinnaksi tuli kutakuinkin kymmenen euroa, kun vastaava kaupasta ostettuna maksaa sadan euron kieppeillä, siis tämän mallinen imetysmekko. Muutama mekko itselle ja ompelukone on tienannut itsensä. Lisäksi nämä molemmat istuvat minulle paljon paremmin, kuin se kaupan vastaava. Olen siis äärettömän tyytyväinen lopputulokseen.

2 kommenttia:

  1. Ihan ensimmäiseksi ONNEA!!! Olen ollut laiska blogivierailija :( Teillä on nyt sitten pojanjötkäle prinsessojen seuraan, ihanaa :)

    Hyvännäköiset imetysmekot olet ommellut. Olet muokannut onnistuneesti mallia, koska istuvat niin hyvin päälläsi. Mukavaa ,kaunista syksynjatkoa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kiitos Eliisa! :) Tämä oli yllättävän helppo malli muokata tai sitten olen vahingossa päässyt kehittymään harrastuksessani. ;D Todella tyytyväinen olen näihin kyllä, on tullut pidettyä paljon päällä.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)