maanantai 16. syyskuuta 2013

Villejä viikinkejä...

Ja päässä soi Villejä lupiineja. Onhan sekin tietenkin vaihtelua Rin Tin Tinille ja sille toiselle Leevi and the leavingsin kappaleelle, jossa mainitaan venäläinen puudeli.

On näille kappaleille syykin. Nimitäin Villi Viikinki paitakaava (Ottobre Design 6/2010) ja Viljamin puodin puudelitrikoo.


Aika harvoin mikään kangas minulla pääsee työn alle heti saavuttuaan, mutta nyt pääsi. Poika tykästyi tähän Royal-tuotteen traktoritrikooseen, ja intoutui näyttelemään traktorin kuvia, joten mitäpä tätä marinoimaan, paidaksi vaan.


Kaava on siis tuo Villi Viikinki, ja koko 86. Iso tuli! 


Ompeluryhmässämme on perjantaisin leikkimeilinen ompeluhaaste, joka hakee inspiraationsa eräästä tv-sarjasta. Osallistuin haasteeseen ensimmäistä kertaa. Meille valittiin pienet kolmen hengen tiimit, joista piti löytää yhdistävä tekijä. Meidän tiimillä se oli vuonna 2010 syntyneet lapset. Tuo yhdistävä tekijä piti näkyö ompeluksessa. Kankaat tarjosi ihana Viljamin puoti.


Minä ompelin tuosta saamastani puudelitrikoosta paidan tuolle 2010 syntyneelle vuoden 2010 kaavalla. Koko oli 98, ja iso tuli! Miten minä muistelin tämän kaavan naftiksi. Ja kangaskin on väärin päin!


Tässä samainen paita kokoa 116 käyttävän Pirpanan päällä... Hyvin sopii!Kaavaa muokasin niin, että levensin hihaa pussimaiseksi, ja leikkasin hihansuun niin, että se on takaa pidempi, ja jää pussilleen. Aika hauska yksityiskohta, vaikka olisi voinut olla hieman massiivisempikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)