torstai 28. toukokuuta 2009

Hannah ja Lelle

Tässä Hannah-tunika (Farbenmix) trikoisena ja kaverina Lelle-legginsit (Ottobre Design 6/2008). Tunika on kokoa 86/92 ja legginsit 86. Legginsejä syntyi samalla myös koossa 80 ja 92, kaikki pirteän keltaisia. Legginsien trikoo on ostettu joskus Triteksiltä, josta paljon muutenkin ostelen trikoita (ja edullisia matonkuteita). Kangas on kait resoria, mutta on liian löysää siihen tarkoitukseen, toimii kuitenkin legginseinä.


En tiedä pidänkö trikoosta. Se sopii hyvin taaperoikäisen vaatteisiin ja on ihanan nopea ommella, mutta minun koneet vaativat aikamoisesti säätöjä, jotta trikoon ompeleminen sujuu. Resorilla kanttaaminenkin on vielä hakusessa. Sitkeästi yritän silti. Ompelukoneen suoralla jousto-ompeleella en saa siistiä jälkeä millään. Kaksoisneula toimii paljon paremmin, mutta vaatii alalangan säädön. Kumpa minullakin olisi päälitikkikone! Näiden vaatteiden jälkeen tosin taidan olla kaksoisneulan kaveri...

Eilen oli postien suhteen ihana päivä. Suloinen paketti Iinulta. Ensimmäinen juhannusruusupaketeista ehti menemään hänen kaupastaan, mutta onneksi toinen kangaspaketti tuli myyntiin. Ja koska paketti vielä illalla odotteli minua, niin hetihän se piti tilata. Beigepohjainen ruusukangas klikkautui mukaan, koska se sopii niin tuohon ruutukankaaseen, jota minulla on vielä ennestäänkin. Kenties jotain itselle (taas)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)