keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Lumotut villasukat

Mielenkiintoinen tuttavuus tämä Schoppel-Wollen Zauberball -sukkalanka. Aluksi jo kadutti, että tulin tätä tilanneeksi, kun joku moitti lankaa, mutta tämähän oli yllättävän kivaa neuloa. Aluksi lanka tuppasi kyllä hieman halkeamaan, mutta kun lankaan tottui - ja se kävi nopsaan - oli neulominen nopeaa ja mukavaa. Toki mallikin oli kiva neulottava. Neulomiskokemus ei välttämättä olisi ollut yhtään niin hauska, jos olisin tehnyt sukat ihan perusmallilla...


Malli: Lumotut villasukat (bongattu Pikku Possun Puuhapajasta)
Lanka: Schoppel-Wollen Zauberball, sävy Charisma
Menekki: 82g
Puikot: koon 2,5 Prymin sormikaspuikot

Malli sattui silmiini ihan vahingossa, kun googlettelin. Suosittelen. Etenkin kantapää oli hauskasti tehty, teen taatusti toistekin, en ollut meinaan näin vielä kantapäätä tehnytkään.

Jos joku harmittaa niin se, että langasta joutui muutamia pätkiä ottamaan pois, sillä langan paksuus vaihteli reilustikin, välillä hirmu ohutta (mikä ei kyllä minua haitannut) ja sitten muutama oikein paksu pökkelö välissä. Näitä pökkelöitä jäikin sitten (onneksi) vielä loppukerään.


PS. Kiitos uuden kameran, väritkin täsmäävät, paitsi lankakerän kuvassa, joka on otettu eilen iltahämärissä...

4 kommenttia:

 1. Voi kun suloiset sukat!! Kaunis tuo kuviokin. Tuollaisia tekisi mieleni kokeilla. Onhan se perussukan neulominen vähän tylsää - heh, nin tylsää, ettei meinaa valmiksi saada :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eliisa! Tuohon kuvioon ihastuin itsekin, helppo muistaa ja neuloa, mutta kuitenkin jotain muuta kuin sileää. Simppeli ja kaunis, mut mietin, olisko toiminu paremmin langalla, joka ei raidoitu. Itte olen monasti niin nopea kyllästymään, ett tarvis koko ajan kehittää jotain uutta, mulla olis tuol kesken yks sukkapari, jotka on neulottu pääasiassa pelkkää sileää, niin tylsää, että saavat odottaa viel hetken, kyl ne joskus valmistuu...

  VastaaPoista
 3. Kivat sukat!
  Minkäs uuden kameran olet hommannut?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Samma! Budjettisyistä kamera on ihan vaan Sony DSC-H20 Cyber-shot (on tai ainakin oli tarjouksessa Veikon Koneessa, jos kiinnostaa), mut riittää mulle toistaiseksi, jään yhä haaveilemaan digijärkkäristä.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)