maanantai 26. heinäkuuta 2010

Helpotusta helteisiin

Kenties epäloogisin otsikko ikinä, mutta totta. Ei näillä helteillä ole huvittanut pätkääkään neuloa, mutta se olikin varsin hyvää ajanvietettä lasten päikkyajoille mökillä, kun ei tarvi liikkua ja voi ajatella talven paukkupakkasia. Kutimet on käsissä autossakin, jos en itse aja; kaikki aika pitää hyötykäyttää.


Tällaiset sukat.
Ei ohjetta.
Koko: isohko
Lanka: Garnstudion Fabel, väri 674 (luonnossa tummempi)
Langan menekki: 80g
Puikot: 2,5 bambut

PS. Onko joku muukin jo joululahjojen kimpussa?

4 kommenttia:

 1. Sama vika minulla, ei vaan osaa istua paikallaan tekemättä mitään...
  Lomareisun automatkat ja juurikin nuo päikkäriajat tuli virkattua ahkerasti. Ja ennen lomaa valmistui helteillä myös villasukat lahjaksi. =)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Juu, ei aikaa kannata hukkaan heittää. Kyllä sitä harmittaa, miten nuorena (vaikken vanhana itseäni pidäkään) tuli vaan lorvittua, kun aikaa olisi ollut vaikka mihin. Sitä on tullut opittua hyötykäyttämään kaikki aika, varsinkin lasten myötä... :)

  VastaaPoista
 3. Hienot sukat!

  No ei osaa olla aloillaan tekemättä mitään! En kudo mutta virkaan joskus. Telkkuakaan ei tule nykyisin enää paljon katsottua kun pitäisi olla aina jotain pientä käsityötä tehtävänä. Parsin telkkarin edessä pehmoleluja kasaan tai kirjon silmiä niille. :D Joulua olen ajatellut vain alennus myynneissä kierrellessä ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos PaaPii!

  Joskus olis kyl kiva olla vaan tekemättä mitään tai kehittelemättä uusia ideoita. Aleissa ei sitten mulle tullut mieleenkään joulu, olis kyl kannattanut...

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)