tiistai 20. heinäkuuta 2010

Naava toisellekin pienelle pojalle

Pirpana ja Miisu saivat yhden pikkuserkun lisää muutama päivä sitten. Lahjaksi lähtevät pienelle miehenalulle paketissa mm. tällaiset.


Käyttämäni kaava on taas Ottobren Naava (Ottobre Design 6/2009). Koko on 56 pidennetyillä lahkeilla ja reiluilla resoreilla lahkeen suussa. Tälläkään kertaa en nepittänyt lahkeen resoreita, vaan ne on ommeltu kapinallisesti pyöreiksi vastoin ohjetta.


Tykkään itte tästä yöppähaalarista vallan kamalasti. Tuli jotenkin erilainen, ei mun tekemän näköinen. Aplikaatiokin onnistui, samoin kanttauksetkin aivan täydellisesti. (En meinaa raaskia luopua tästä, onneksi tämä on Miisulle jo pieni...) Mitähän vastaavaa tekis lopusta kankaasta meille?


Onnittelukortistakin tuli erilainen. Poikkeaa kanssa aiemmasta tyylistäni ja parempaan suuntaan. En nyt tiedä, kuinka poikamainen kortti on, mutta halusin käyttää lilaa, sillä se on tuoreen äidin lempivärejä. Ei kai kaiken tartte olla aina pojalle sinistä? Pupu (Some bunny to love) on 3D-kuva.

Ja taas hymyilyttää!

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva yöppähaalari tosiaan!! Jotenkin niin ryhdikäs raidoissaan :) Ja se ruusu-Tini on kyllä ihana pirpanallasi. Itsellä tuota ruusukangasta onkin, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 2. Ompa ihana haalari! Siistin näköinen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Eliisa, kiitos PaaPii!
  Tämä tosiaan onnistui yli odotusteni :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)