maanantai 26. heinäkuuta 2010

Pipsa-possu

Sain inspiraation Nextin-lastenvaatesivuilta ja lähdin heti toteuttamaan. Nyt on Pirpanallekin raitapaita.


Harjoittelu tuottaa tulosta ja aplikointikin alkaa pikkuhiljaa luonnistumaan. Tosin Pipsan silmät epäonnistuivat, mutta ei välitetä siitä. (Paita on oikein käypä, vaikka näyttää jotenkin hassulle kuvassa.)


Luulenpa, että olen epäonnistuneissa aplikaatioissa kiinnittänyt tukikankan huonosti, nyt en meinaan meinannut saada sitä millään irti kankaasta, samoin oli tuon tähtihaalarinkin kohdalla. Mutta olipa helppo ommella. Lisäksi tuo silitettävä "liima" pitää näemmä laittaa ihan palojen reunaan asti. Onhan noita ohjeita, mutta pitää näemmä mennä perä edellä puuhun.

Paidan kaava on Ottobren Night Owl (6/2009) ja koko 98 ilman sivusaumanvaroja. Pakko oli vähän tinkiä saumanvaroista, ei olisi kangas muuten riittänyt. Paita on tosin silti leveämpi, kuin kaupasta ostettu 98. Että varsin passeli siinä suhteessa. Hihat ovat vähän pitkät resorien takia, mutta toivon, että tämä menee Pirpanalla pitkään.

8 kommenttia:

 1. Hyvin olet onnistunut aplikoinnissa. Ihana paita. Pipsa on niin pirteä hymyineen. Itse en ole vielä päässyt/ehtinyt/uskaltanut kokeilla tuollaista aplikointia. Kummipojalle voisi kokeilla jotain... Se kun on niin pieni... saa tehdä pienen vaatteen - ja iso aplikointi :)

  VastaaPoista
 2. hieno. siitä se lähtee se aplikointitaito kehittymään.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sani!

  Kiitos Eliisa! Kokeilemaan vaan.

  Kiitos Unikuu! Kyllä tää laji kaipaa harjoitusta vielä, mutta eiköhän tämä tästä...

  VastaaPoista
 4. Ihana paita! Tuo possu sattuu kyllä tosi kivasti tuohon raitapaitaan!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anna! Raidat ovat jotenkin mukavan jämäkän näköinen tausta, ei liian kirjava, muttei liian pliisukaan. Pipsa korostuu kivasti. Tosin Pipsa olisi saanut olla suurempi näin jälkikäteen ajatellen...

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)