keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Kerta vielä

Pidän niin paljon tästä mallista! (Nämä tosin saattavat mennä lahjaksi.)

Muista kivoista malleista otetaan vinkkejä vastaan...


8 kommenttia:

 1. Onpas hauska malli! Kiva blogi siulla muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Purnauskis! Erityisen mieltä lämmittävä kommentti, kun juuri haudon blogin lopettamista. :) En lopetakaan siis ihan vielä, ainakaan tänään... :D

  VastaaPoista
 3. Älä nyt mitään blogin lopettamista ala suunnitteleen!! Se on vaan niin ihanaa eksyä muiden blogeihin ja hakea inspiraaiota omiin töihin ja ihastella samalla valmiita luomuksia.

  Mä niin tykkään tästäkin korusta, sillä tää menee monen värisen asun kanssa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katja! Itseasiassa ajattelin tän korun käytettäväksi mustien vaatteiden kanssa, tois vähän väriä. :) Ja kiitos vielä piristyksestä, en lopeta blogia vielä tänäänkään...;) On vaan menossa joku tylsyyskausi, johtunee siitä, että aloitin etätyöt kotona ja aika tuntuu menevän töiden tekoon.

  VastaaPoista
 5. Juu älä lopeta Sannu! Minä käyn usein sivullasi, taidan vain olla välillä laiska kommentoimaan, että saattaa tuntua, ettei kiinnosta. Olen tänäänkin miettinyt noita helmiäsi ja että pitäisi itsekin tehdä sellaiset. Olikos tuo malli uusimmassa Suuri käsityölehdessä? Nuo sun tekemät ovat kauniit, ihania puupallukoita. Mietin, että voisin rikkoa yhdet tytön liian "lapsekkaat" helmet ja yrittää niistä tehdä omat helmet.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Eliisa! Mä olen olosuhteiden pakosta joutunut vähentämään kommentointia, kun tuntuu, että nettiyhteys aina tekee tenän, kun on lähettämässä kommenttia, eikä sitten jaksa kirjoittaa kaikeka uudelleen. Toisaalta, monasti ei edes näin työtä harrastavana ehdi kommentoida, vaikka yritänkin ehtiä lukemaan kaikki ihanat blogit.

  Nyt kun tarkkaan mietin, niin taisi nämä helmet olla myös Suuressa Käsityölehdessä. Itse bongasin ohjeen Pämpän puuhablogista, siellä on oikein opetusvideokin aiheesta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jokke! Nämä olivat hauskan värisiä helmiä, erilaisia, kuin nuo normaalit askartelukauppojen helmet (löytö kirpparilta). Kuva ei kyllä tee oikeutta...

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)