maanantai 7. helmikuuta 2011

Puuhelmet

Mä vaan tykkään tästä helmimallista. Pienet ja isot helmet rytmittyvät kivasti ja ovat mielenkiintoiset yhdessä. Tällä kertaa lisäsin väripilkkujakin. Tykkään, tykkään, tykkään...


10 kommenttia:

 1. Mahtavat värit. :) Mitä tuo nuha on ja mistä sitä olet ostanut? Jos sais itsekin aikaiseksi... Nämä sinun on niin ihania.

  VastaaPoista
 2. Vau, nyt alkoi itselläkin sormet syyhyämään! :)

  VastaaPoista
 3. Marsaliittus: Kiitos! Pinkki ei ihan noin räikeä ole luonnossa, mutta pinkki kuitenkin.

  NorppaStiina: Kiitos! Toi nauha on jotain vahattua puuvillanauhaa, vähän sellaista nahkanauhaa jäljittelevää, eli tosi jämäkkää, helppo pujotella helmiä. Omat nauhani ostin Sinellistä. Värivalikoimaa oli aika paljon. Nämä molemmat (tämä ja edellisen postauksen) olivat pakattu 5m rulliin, mutta joitain värejä sai myös rullalta halutun mittaisena. Ei muuta kuin tekemään, näitä oli helppo ja hauska tehdä!

  hanna-naa: Joo, tekemään vaan, näitä oli tosi hauska tehdäkin ja helppoja kuin mitkä!

  VastaaPoista
 4. minakaa: Kiitos! Musta on aina varma valinta :D

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit helmet! Kivat nuo värit, just sellaista, joista ite tykkään! :) Ja tuo rytmi on noissa kyllä hyvä, kuten ite sanoit..

  VastaaPoista
 6. Mä hain just tänään Sinellistä mun helmi- ja nauhatilauksen, joten pääsen testaamaan samaa, niin ihanaa mallia!! Kiva nähdä muidenkin tekemänä samaa korua. Tää pinkki/musta yhdistelmä on täydellinen :) Kyllä kannattaa siis rohkeasti yhdistellä eri värejä, niin kun Pämppä videolla toteaa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katja! Tää on loistava malli, se saa näyttämään niinkin yksinkertaiset asiat, kuin puuvillanyörin ja puuhelmet kauniilta korulta. Ja variaatiomahdollisuuksia on loputtomiin, näitä tekis vaikka kuinka monet.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)