sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Koruilua ja tunnustus


Nämä korvikset ovat olleet valmiina jo jonkin aikaa, ja annettu jo eteenpäin lahjaksi. Kaikessa yksinkertaisuudessaan pidän näistä ja oion tehdä itsellenikin, jos en samanlaiset, niin ainakin saman tyyliset. Sovittelin näihin kyllä helmihattuja ja erilaisia helmiä, mutta ei, mulla oli vallalla yksinkertainen kausi. Valkoiset helmet ovat oopakkia lasia, muut osat hopeoitua.

Sain NorppaStiinalta tunnustuksen. Iso kiitos siitä, se lämmittää mieltä enenmmän, kuin arvaatkaan!


The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Tunnustus edellyttää vastaamista viiteen kysymykseen, ja jakamaan palkinon edelleen viidelle upealle bloggaajalle. 

Milloin aloitit blogisi?

13.5.2009. Oho, siitä on kohta kaksi vuotta. 1-vuotissynttärit missasin, mutta pitäisikö 2-vuotissynttärit muistaa ja keksiä jotain kivaa?

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Kirjoitan itse tekemistäni tekeleistä, olivat ne sitten ommeltuja, neulottuja, virkattuja tms, kunhan ne on tehty itse. Toki välillä saatan esitellä myös ostoksiani ja löytöjäni, jotka liittyvät käsillä tekemiseen, tai yhdessä lasteni kanssa tehtyjä juttuja.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Heh, tekisi mieli vastata, niin kuin moni muukin on vastannut, että vain tämä blogi on minun töistäni ja minun juttujani, mutta haluaisin kovasti keksiä omaperäisemmän vastauksen. Kaiken pinnistelyn jälkeen, en kuitenkaan pysty keksimään yhtään mitään omaperäisempää...

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Päätin laittaa yhteen paikkaan esille puuhasteluitani, jotta välttyisin saman asian esittelystä yhä uudestaan ja uudestaan. Kaverit voivat katsoa täältä, mitä olen saanut aikaiseksi. Myöhemmin tajusin, että tästä on hyötyä itsellekin, kun voin aina tarkistaa, mitä kaavaa olen käyttänyt missäkin tai mistä lehdestä mikin ohje löytyy.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Haluaisin oppia kuvaamaan paremmin, sekä kirjoitamaan sujuvampaa, omaperäisempää ja hauskempaa tekstiä. Ja tietenkin haluan kehittyä myös niin ompeluissa, neuleissa ja kaikessa muussakin tekemisessä. 

Ja nyt se vaikein paikka, pitäisi osata päättää kelle antaa eteenpäin tämä tunnustus. Monella se onkin jo ollut ja monelle sen tahtoisin antaa. Mutta olosuhteiden pakosta olen todella tylsä ja luistan tehtävästä, koska tahtoisin antaa tämän eteenpäin kaikille lukemilleni blogeille, erityisesti heille, jotka eivät tätä ole vielä saaneet, enkä kuitenkaan osaa päättää niistä viittä, ja kello on jo oikeasti vaikka mitä, niin lähden nyt nukkumaan. Kenties palaan asiaan virkeämpänä. Siihen asti, tunnustuksen saa ottaa mukaan, kuka haluaa, jos blogisi löytyy blogilistaltani...

2 kommenttia:

  1. Kiitos Purnauskis! Supersimppelithän nuo ovat, mutta se onkin just se, mikä noissa itteäni viehättää.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)