maanantai 21. maaliskuuta 2011

Välikausipipoja


Kyllä se kuulkaa niin on, että kaapit pienentävät vaatteita. Pirpanan pikkusiskolle piti ommella pari välikauteen sopivaa pipoa. En tiedä, mitä Pirpanan perintöpipoille on käynyt, ne eivät vaan sovi Pikkusiskolle, vaikka ei tuo ole yhtää sen suurempipäinen kuin siskonsakaan. Tai sitten olen hukannut pipot, kun en yhtään edes muista, mitä tämän haalarin kanssa on käytetty.

Pilkullinen pipo on kaksinkertaista trikoota lahjoituskankaasta, tuota ihanuuutta on vielä vaikka kuinka ja paljon. Värit sattuivat sopimaan just eikä melkein haalarin kanssa. Barbapapa-pipo on fleeceä, väri vaan on kuvassa liian harmaa, oikeasti on lähempänä tuota haalarin lilaa. Barbapapa-ompelumerkki on ostettu Åhlensilta Tukholmanreissulta. Päätin lakata marinoimasta ompelumerkkejä, eivät nuo niitä enää 18-vuotiaana vaatteisiinsa huoli, nih! (Ja malli on tuo superhelppo Kimperistä kopioitu...)

2 kommenttia:

  1. Kivoja! Mulla olis sama homma edessä. Miks ne helpommat on kaikkein vaikeimpia aloittaa?

    VastaaPoista
  2. NorppaStiina: Mulla tökkii muutenkin ompeleminen just nyt. Jotenkaan ei vain huvittais. Pipot oli mukava paluu ompelun maailmaan...

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)