perjantai 29. heinäkuuta 2011

Yes, it's macramé!

Makrameeta olen kokeillut joskus ehkä parikymmentä vuotta sitten, kun enoni vaimo opetti minut tekemään kukka-amppeleita. Sen jälkeen unohdin koko solmimishomman, kunnes törmäsin sanaan mikromakrame. Siitä se ajatus lähti muhimaan ja kaverin makramekorukirjan innostamana piti kokeilla. Olen mieltänyt makrameen kukka-amppeleiksi, ja muuksi hieman tylsäksi, mutta sillä saakin tehyä todella näyttäviä koruja asusteista ja laukuista puhumattakaan...

Tämä nyt ei ole koru sieltä näyttävimmästä päästä. Sovellus ohjeesta ja sovelluksen sovellus, kun suunnittelemani helmet eivät toimineetkaan tällä langalla. Lanka on S-lonia, paksuudeltaan 0,5mm, eli aikas ohutta.Tällainen rannekoru. Kuvittelin tekeväni tämän tuosta noin vaan, tunnissa, korkeintaan parissa, mutta aikaa vierähti kyllä aika paljon enemmän. Mutta solmukärpäinen puraisi, tulette taatusti näkemään lisää solmuja!


2 kommenttia:

  1. Näyttävä koru.

    Kiitos ihanasta postista. Se saapui tänään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Rva Kepponen!

    Vasta tänään? Tässä on taas esimerkki siitä, miksi en yleensä viitsi laittaa postia ykkösluokassa, kakkosluokan posti kun on päivässä yleensä perillä, ykkösluokka ei... :( (Muistelen kovasti nimittäin laittaneeni tuon ykkösluokassa...)

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)