torstai 22. joulukuuta 2011

Hupsis Papana...

Joululahjaksi valmistui myös tämä setti koossa 80. Olen hassusti kuvannut, sillä paidan kaulus ei oikeasti ole epäsymmetrinen, vaikka kuva niin väittää.


Paidan kaavana on Papana ja housut ovat Hupsikset. Nämä on tehty vähän "isompikokoiselle" lapselle. Piti oikein kysyä neuvoa, että mitkä kaavat valitsen, kun olen tottunut tekemään omille laihiksilleni, enkä koskaan ole tainnut ommella normaalikokoisille.

Ja voi että tämä setti vastusti. Kaksoisneula katkesi, saumurin terä pääsi vähän lipsaisemaan väärästä paikasta (onneksi oli sellainen paikka, ettei haitannut) ja housuissa onnistuin ompelemaan saumurilla vahingossa lahkeen reunoja yhteen hermostuksissani, kun Pirpana marisi vieressä, ettei tahdo enää piirtää. Niin ja ylälangankin sain pariin otteeseen poikki kaksoisneulalla ommellessa.

Että sellainen setti!

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana setti! Ois kyllä niin "meidän poikien väriset". Jos sulla on ylimääräisenä tuota viidakkokangasta niin täältä vois löytyä ostaja ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nanni! :) Viidakkokangasta jäi yli vain ihan pikkuinen pala, saiskohan siitä just ja just pienen pipon. :)

  VastaaPoista
 3. Pehmeitä paketteja arvostettaisiin täälläkin;)
  Tai itsetehtyjä kynttilöitä! Hienoja olette nimittäin tehneet:) Tuoksuuko mehiläisvahakynttilöitä poltellessa uhtään hunaja?!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva setti! Hyvät joulut!

  VastaaPoista
 5. Niinu, mua aina jännittää kauheesti antaa jotain ittetekemää lahjaksi. Aina on olo, että onkohan se varmasti tarpeeksi hyvä. Vaikka toisaata tykkäänkin antaa lahjaksi jotain itse tehtyä, tänä jouluna sellaisia oli aika paljon siitäkin syystä, että monien kanssa emme vaihda lahjoja, mutta on kiva muistaa jotenkin, kukaan ei kieltäydy itsetehdystä. Mehiläisvahakynttilässä on ihana, mutta hyvin mieto tuoksu poltettaessa, tuoksuvat kyllä polttamattakin, jos pitää koristeena. Pitenpäänsäilytettäessä mehiläisvahakynttilät suositellaan säilyttämään tosin paperissa ja valolta suojattuna.

  Kiitos Hanna ja hyvää joulua sinnekin! :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)