keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Itte itteltä ittelle

Kuvakavalkadi ittelle tehdyistä vaatteista. Oikeastaan ittelle on tosi hauska ommella, voittaa vaatekauppa- ja sovituskoppireissut kahden lapsen kanssa mennen tullen. Kunhan vaan löytää ne kivat kaavat.



Pahoittelen luvattoman huonolaatuisia kuvia, kuvattu - kuten näkyy - peilin kautta.

Edit: Nyt kun sain kaavatkin tarkistettua, niin lisätään tieto tänne. Ananastunika on Ottobrenin Bohemian (5/2009), raidallinen Ottobrenin Everyday Scoop Neck (5/2011) ja kietaisuyläosallisen tunikan kaava on piirretty Me&I:n valmiista tunikasta.

6 kommenttia:

 1. Itse tehtyjä vaatteita myös kantaa ylpeydellä! Kaavat tosin pitäisi löytää ensin. Olet löytänyt kyllä hyviä kaavoja! Mistä tuo kietaisumekon kaava on kotoisin?

  VastaaPoista
 2. Kietaisumekko kulkee facebookin Ompeluelämää-ryhmässä ja blogimaailmassa nimellä "tissitunika" tai tuttavallisemmin "tissis", kaava on piirretty Me&I:n tämän kevään siitä turkoosista tunikasta, jossa yläosa on kietaisumallia. Aika lähelle samaa lopputulosta pääsee tänä keväänä SKL:ssä olleella kietaisumekon kaavalla, lehteä en nyt muista missä se oli. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja! Kaavojen perään olisin minäkin kysellyt, mutta vastasitkin jo. :) Mistä tuo raglan paidan kaava oli? Ja ihana kangas siinä paidassa (siis tuo raidallinen).

  VastaaPoista
 4. Fb:n "tissiskuvia" katselin kerran, ja just tuota sun vihreää mekkokuvaa katsoin, että ompas sopiva mekko odottavalla ;) Se olet siis sinä ;) Onnea Sannu, kolmas siis tulossa! Koska on aika? Mä olen aika laiska nykyään bloggailussa, fb:ssa ja käsitöissäkin, Nyt onneksi loma alkamassa, jospa sai jotain käsillä aikaiseksi. Hyvää kesän jatkoa sulle!

  VastaaPoista
 5. NorppaStiina, kiitos! Raglanpaita on tehty Ottobrenin Everyday Scoop Neck -kaavalla, löytyy lehdestä 5/2011. Muokkasin kaavaa hieman, tottakai, pidensin ja kaulanaukkoon laitoin kanttauksen sijasta resorin, kun kaulanaukko alkuperäisessä paidassa oli niin kamalan suuri.

  Eliisa, juu, se olen minä! :) Kolmannen murusen pitäisi syntyä laskelmien mukaan heinäkuun alussa, mutta odotellaan kuitenkin maailmaan hetkellä millä hyvänsä, vaikka olenkin asennoitunut siihen, että olo on jättimäinen ja kömpelä heinäkuun loppupuolelle. :)

  Kiitos Erja!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)