lauantai 9. kesäkuuta 2012

Päälisbuumi

Nyt valmistui se toinenkin päälinen BabyBjörn sitteriin. Itseasiassa tekisi mieli tehdä kolmaskin, mutta se taitaisi olla liioiteltua. Kivaa kuitenkin oli, etenkin kankaita valitessa ja suunnitellessa värejä.


Päälisen kuviollinen kangas on Almedahlsin Jakten -puuvillakangasta, sellaista paksua, onko se sitten markiisia, canvasta vai mitä. Limenvihreä on  ohuempaa, todella napakkaa markiisia. Kaupassa olisi ollut myös juuri tismalleen tuota kissankellonsinistä markiisia, mutta jotenkin tämä lime näytti tuon kuviollisen kanssa paremmalta. Sinisellä olisi saanut kuitenkin enemmän vaihtelua, sillä toinen puoli on kokonaan lime, kuten aiemmin valmistuneessa päälisessä. Punaisenkin olisin voinut ottaa, mutta ihana tämä on näinkin.


Tuo etupaneeli on käännettävää mallia, joten sillä saa vaihtelua ulkoasuun, ja sille yksiväriselle puolelle  vähän väriä. Nuo kiinnitysnappulat ja napit valitsin tarkoituksella punaisena (noh, ei kaupassa kyllä kovin montaa värivaihtoehtoa olisi ollutkaan), tuovat vähän lisää väriä, varsinkin yksiväriselle puolelle.

Tästä tuli ehkä lemppari.

Tuota kuviollista kangasta hamstrasin enemmänkin, tarkoituksena olisi tehdä lasten leikkihuoneeseen sohvalle tyynyt, jos vaan raaskin. Voisi olla aika kiva, jos tekisi muutaman tyynyt, joissa kaikissa olisi eri väriset taustat, ehkä lime, punainen ja pinkki...


4 kommenttia:

  1. Unikuu, se on ihana kangas! Eurokankaalla sitä ei enää ollut, ainakaan meidän Eurokankaassa, ei edes tilaustavarana, mutta sattumalta löysin yhdestä pienestä kangaskaupasta ja ihan kamalan paljon halvemmalla, kuin mitä Eurokankaan hinta olisi ollut, jos sitä olisi edes saanut.

    VastaaPoista
  2. Samaa munkin pitää sanoa että toi kangas on todella ihanaa. Mä näinkin sitä Ek:ssa mut kun ei oo tarvetta oikeen mihinkään :/

    VastaaPoista
  3. Kumpa minäkin osaisin noudattaa tuota, etten osta, jos ei ole varsinaista tarvetta. :D

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)