maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kiire, kiire...

Olen ollut hiljaa, mutten toimettomana. Flunssan verran "laiskottelin", mutta muuten on painettu töitä, ja on noita omiakin juttuja tuolla kuvaamatta.Tällaisia on tullut tehtyä, yhteensä reilut 20 kpl. Ainakin tällä hetkellä kumpiakin saa ostaa täältä.

Kuvat Maitotyttöjen Millan.

7 kommenttia:

 1. Vau sä oot ruvennut tekeen Maitotyttöjä!
  Mäkin laitoin blogin pystyyn lopulta. Ekassa postauksessa kuumottelen kanoja. kotimaessakasvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tarjoutui mahtava mahdollisuus, pakkohan siihen oli tarttua. Mukava tapa rahoittaa kotiäitiyttä. :)

   Pitääkin käydä katsomassa sun blogi. Mun kanaprojekti on vähän niinkuin jäissä, vaihdoin kanat kasvihuoneeseen ja suunnitelmissa on vähän mehiläisiäkin, ei pysty kaikkeen kerralla. Mielenkiinnolla seurailenkin sitten sinun kanaprojektia.:)

   Poista
 2. No mut hei laita mulle vaikka yksärillä viestiä, mikä se sun paikka hankkia niitä kesäkanoja oli. Jos kokeilis ensin joillain edullisemmilla lajeilla, jos täällä kettu vie kanat tai jotain. Niin harmittais 30 euron kanoja tarjoilla ketunpaistiksi.

  Mehiläiset olis kans hauskoja ja varsin tarpeellisia tällä puutarhamäärällä. Mutta koitan nyt pärjätä ilman ja kasvatan auringonkukkia, että tulis edes jotain pölyttäjiä.

  VastaaPoista
 3. What a great production of nursing garments! I liked the red polkadot especially well! I am not nursing anymore, but made a lot of different nursing tops and dresses when I did, a few years ago. So the sewing nursing garment "passion" is not all gone, and it's fun to see what others have made!

  Easter greetings from Annwes, Norway

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Red polkadot is my favourite also! :)I have to say, that these are the best nursing shirts and tunics I've ever tried. Milla from Maitotyttö has made an exellent pattern!

   Poista
 4. Minulla olisi sinulle pieni haaste blogissani. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)