maanantai 4. marraskuuta 2013

Minikoossa

Töiltäni en ole saanut oikein mitään valmiiksi, paitsi muutaman minijutun, kun valvoin mahatautisen lapsen kanssa. 

Löydettiin tyttöjen kanssa kirpputorilta edukas Lundbyn nukkekoti. Tytöt ovat pitkään halunneet toista nukkekotia mummolaksi tai mökiksi. Nyt sitten saatiin meille mummola. Talo on hyvässä kunnossa muutamaa pientä kosmeettista vikaa lukuunottamatta, mutta en taida lähteä sen suuremmin remontoimaan tätä. Toisaalta esimerkiksi vessan lattia tekisi mieli uusia, mutta ehkä niin, että lattia olisi irtonainen ja purettavissa. Katsotaan karkaako mopo (niinkuin sillä on yleensä tapana).


Makuuhuoneeseen virkkasin maton ja päiväpeiton. Oikeasti tuo matto oli ensin päiväpeitto, mutta siitä tuli liian suuri ja paksu, joten päätyi lattialle, ja sopiikin siihen erinomaisesti. Päiväpeiton tein sitten huomattavasti ohuemmasta langasta ja pienempänä.


En oikeastaan ole virkkausihmisiä, mutta jäin kyllä näihin mineihin kirjaimellisesti koukkuun.


Päiväpeiton halusin tuollaiseksi pitsiseksi, en tiiviiksi, joten otin lankaan nähden turhan suuren koukun, mutta lopputulokseen olen oikein tyytyväinen. Lienee silti syytä hankkia pienikin koukku, niin saisi realistisemman näköistä jälkeä, vaikka 1:18-talossa se taitaa olla melkein mahdotonta, ainakin minun hermoillani ja kärsivällisyydelläni.


Ja sitten vielä pieni matto vessaan. Vessa ja sen huonekalut ovat kyllä kovasti mietinnässä. Annanko olla noin, vai lähdenkö tuunaamaan. Vessan peili on kaamea, siihen tilasin jo uuden peilin, mutta maalaisinko kylpyammeen ja lavuaariseinän valkoisiksi?


Ehkäpä siis kuulette tästä nukkekodista vielä myöhemminkin...

Ja kun tuota langankulutustani olen tuossa seuraillut, niin näihin meni yhteensä 10g... Yllättävän paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)