maanantai 18. marraskuuta 2013

Uusi sänky

Nukkekoti-innostuksissani tuunasin tyttöjen nukkekotiin sängyn. Ei tuossa tuollaisenaankaan varsinaisesti vikaa ollut, vaikka onhan se toki vähän kellastunut sieltä täältä ja mintun värinen, mutta kyllä tuunattu on paljon kauniimpi, . Eihän noiden leikeissä olisi väliä, miltä nuo näyttävät, mutta saanpahan vähän nukkistella...


Pahvilaatikkoon tein itselleni maalaamon talomme tekniseen tilaan, etten sotke ympäristöäkin maaliin. Liat ja rasvat pesin sängystä kristallisoodalla. Ja sitten vain mattavalkoisella spray-maalilla hommiin. 


Lopputulos on yllättävän hyvä ensimmäiseksi työksi. Pari pientä roiskepistettä jäi, mutta eipä niitä varmaan kukaan muu huomaa, kuin minä itse. Ei se ole niin helppoa kuin luulisi.


Eikä se nyt tietenkään riitä, että sängyssä on vain sälepohja. Pahvista askartelin kunnon pohjan ja tilkkulaatikon aarteista sitten patjan ja peiton ja tyynyt. Patjan virkaa toimittaa puuvillalla päälystetty kaksinkertainen paksu fleece. Peitto on ommeltu kiinni patjaan, mutta niin, että nukkislaiset voi sujauttaa alle, kuin makuupussiin. Ei ole sitten peitto aina hukassa. Peiton reunaan laitoin tuollaisen romanttisen pitsin.


Päiväpeitto on valmistunut jo aiemmin. Eikös näytäkin paljon paremmalle, kuin ensimmäisessä kuvassa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)