maanantai 31. elokuuta 2009

Kortteja, kortteja...

Esittelyssä olisi yksi nimipäiväkortti ja meidän typyn 1-vuotiskortti, joka ihan unohtui näyttää kaikessa tohinassa. Nimpparikortin kuva on vähän epätarkka, sen siitä saa, kun meidän kameralla kuvaa ilman salamaa, mutta eiköhän kortin luonne tule kuitenkin ilmi. Korttikin on jo luovutettu, niin ei saa enää uutta kuvaakaan.Materiaalit on aikoinaan hankittu Sinellistä ja Kesäkaupasta.

Sitä välillä alkaa kaikessa askarrushuumassaan miettimään, että josko joskus yllättäisi itsensä ja muut antamalla kaupasta ostetun kortin. Välillä sitä tuntee itsensä tylsäksi, kun aina askartelee korttinsa itse, niin yllätyksetöntä... :)

4 kommenttia:

 1. Kortit on ihanat! Täällä omaamme ihasteltiin ja mä pohdin, kuinka vaikeaa noiden tekeminen on. Itse siis kuitenkin pitää leikata ne kaikki osat irti??

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Juu, ihan ite pitää leikellä pikkuruisilla saksilla, tosin nykyisin saa kyllä valmiiksi stanssattujakin, mut sithän ei tarvi ite tehdä mitään. Teidän kortti oli vielä helppo leikeltävä, meidän neidin kortissa piti leikellä noi kukkien terälehdetkin ja se vähän vei aikaa. Tosin molemmat kuvat on vielä helpoimmasta päästä, saa niitä hankaliakin kuvia...

  VastaaPoista
 3. Ite tehdyt kortit on ihan parhaita. Mä en niissä onnistu, vaikka kuinka olis pelit ja pensselit, mutta tykkään saada niitä :)

  VastaaPoista
 4. En mä nyt tiedä, onko nää munkaan kortit mitenkään huippuja, mut tykkään kyllä niitä väkertää. Paljon on sellaisiakin, jotka eivät koskaan päädy kellekään, eivät ne rumia ole, mutta eivät sovi mihinkään tarkoitukseen, tehty siis vaan omaksi iloksi ja huviksi. Ei muuta kuin näpertelemään kortteja Samma!

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)