keskiviikko 5. elokuuta 2009

Loppuunmyynnissä...

Käsityörintamalla on ollut niin hiljaista, että melkein hävettää. Tai hävettäisi kyllä, jos kaikki aika ei olisi mennyt talvivalmisteluissa: marjanpoiminnassa, perkaamisessa ja mehujen keittelyssä. Kaikkea on kyllä tekeillä ja mielessä. Miksei naisilla voisi olla edes yhtä käsiparia lisää? Ja jos samaan syssyyn saa toivoa, niin ylimääräinen silmäparikaan ei olisi pahitteeksi...

Hiljaiselon lisäksi minulla on toinenkin syy ilmoitella. Anoppi löysi loppuunmyynnin ja vei minut sinne, poikkesin sitten muutamankin kerran. Alla on saalista. Kaikkea löytyy useampi kerä: Mandarin Petitiä, Sisua, Snugglyä, Snuggly Baby Bamboota, Ambrea, Lanettia, Blend Bamboota, paria eri alpakkaa, Smarttia ja Kamomillaa. Lisäksi söpöjä nappeja (joista en saanut kuvaa), vetoketjuja, ompelumerkkejä lapsen vaatteisiin ja ompelukoneen neuloja. Kaikki nämä-50%!!!! Kaupassa oli myös joitain nauhoja, muutama kangas, kirjontalankoja, öh, vaikka mitä!

Joko kerrotaan? Kauppa on Pälkäneellä Nordean talossa, Käsityöliike Neulansilmä. Tervemenoa! Jos on vaikka Tampereelta menossa Lahteen, ei tieltä tarvitse poiketa kuin parisataa metriä ja kassi täyttyy pikkurahalla! Kaikki langat olivat puoleen hintaan, napit olivat puoleen hintaan, nauhat ja ostamani ompelutarvikkeet myös, valmiit käsityöt taisivat olla -30%. Kannattaa poiketa, vielä oli paljon kaikkea jäljellä, vaikka tyhjensinkin kaikki alpakat...

3 kommenttia:

  1. Ihanat ostokset!! Mulla on niin akuutti rahapula nyt, että en voi edes unelmoida ajamisesta Pälkäneelle. Elämä on valintoja; kampaamo tai langat :D - ja pöh. Intoa neulomiseen sulle!

    VastaaPoista
  2. Eliisa (ja muutkin): Kauppias kertoi, että loppuunmyynti kestää vielä ainakin tämän kuukauden, että mahdollisesti vielä ehdit... Ja ale on kestänyt vasta pari viikkoa.

    VastaaPoista
  3. Tosi ihania lankoja, tietysti!Näytä sitten ne napit ja muut, kun nähdään.

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)