torstai 14. tammikuuta 2010

Taas yöpuku

Pirpanan yöpukutarve on akuutti, niinpä tänään valmistui taas yksi. Kaava on Ottobre Designilta, sama kuin aiemmassa postauksessanikin tuo raidallinen. Näin suuri se on, mutta meneepähän pidempään. Koko on 86. Kangas on Nanson trikoota Triteksiltä.



Harjoitus tekee, jos ei mestaria, niin ainakin paremmaksi. Tämä onnistui jo todella hyvin, vain kaulukseen en ole täysin tyytyväinen ja tietty siihen, että raidat eivät osu etukappaleissa millilleen kohdilleen... Mutta tällä mennään, kelpaa Pirpanalle, otti innolla vastaan uuden puvun (kuvaamista ei niinkään).

PS. Ei se vetoketjupaininjalka ole yhtään turha kapistus ompelukoneessa. Olen sen nyt muutaman kertaa todistanut itselleni...

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen! Kaava on ilmeisesti toimiva? Ja pakko sanoa, että kuvan taustalla näkyvä kotinne näyttää kivalta. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos NorppaStiina! Malli on toimiva, sopivan kapoinen Pirpanalle, vaik vois olla kapeampikin ja helppo ommella. Näitä pukuja meillä on ollu jo monta, joskin äitini ompelemina.
    Ja kyllähän tää koti menettelee, ihan viihdytään kyllä ;) Vaikka joskus tulee mieleen vaihtaa sisustus kokonaan, johan talo on reilun vuoden ollut asuttuna :D

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)