maanantai 21. kesäkuuta 2010

Aplikointiharjoitelmia

Otin taas härkää sarvista ja yritin aplikointia. Kyllä se tästä, tiedän kyllä, mikä meni vikaan. Jos ens kerralla sitten...


Pirpanalle Saimit sydämellä... (Pihteisen velourin nukka, anna jäädä tyhmän näköiseksi, älä koita korjata toisella kierroksella, kangas venyy...) Ihan hyvät kotihousut...


Ja Pirpanan pikkusiskolle, jonka oikea nimi ei ole Miisu... (Muistatteko sen lastenohjelman, Matti ja Miisu?) (Hanki tarkoitukseen soveltuva paininjalka ja merkkauskynä tummille kankaille, nih!)

2 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiähän noi on :).
  Aplikointi on sellasta että siihen jää helposti koukkuun :). Alus takkus itselläkin mut on tuota muutama onnistunutkin jo tullut :). Tottakai materiaalivalinnatkin vaikuttavat, mitä venyvämpi tai ohkanen kangas, sitä vaikeampaa touhua.
  Aplikointipaininjalka on aika kiva lisä (juuri sellaisen hankin itselleni).
  Ja ehdoton apu irtirevittävä tukikangas, jos ei halua menettää hermojaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sani!
  Kyllä mulla on suunnitelmissa muutama aplikointiyritys, mietin vaan, jotta uskallanko, mutta eipä sitä kai muuten opi, kuin treenaamalla. Irtirevittävää tukikangasta mulla olikin näissä, mutta tyhmyyksissäni ompelin sydämeen toisen kierroksen ja eihän se tukikangas enää toimi toisella kierroksella. Tulipahan opittua sekin - kantapään kautta tosin.

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)