tiistai 15. kesäkuuta 2010

Söpöilyöveri ja pari muuta

Tulossa olisi korttibloggaus. Jotenkin niitä on nyt ollut viimeaikoina aika monta, vaikka yritän saada korttipostauksiin useamman kortin kerralla. Osa korteista on jäänyt kuvaamattakin.


Tässä on tällainen 3D-söpöilyöveri. Liikaa pinkkiä ja liikaa kimalletta. Tai sitten ihan sopivasti. Nimittäin reunustin kukat ja päälystin haaraniitit kimalleliimalla, vaikka se kuvassa näkyykin huonosti. Kukkien reunat eivät ole tummat luonnossa vaan täynnä glitteriä. Glitteriä on nallen vieressä perhosessa ja kissankelloissakin. Tämä tulee toimittamaan nimpparikortin virkaa.


Toinenkin nimpparikortti valmistui. Tämä on hieman hillitympi. Keskellä oleva kuva on 3D. Meinasin aluksi jättää kortin valkoiseksi ja kuvan yksinään keskelle, mutta oli se aika alaston. Lisäsin mustetta reunoille ja olin ihmeissäni, että mitäs nyt, kun kuva vaan törröttää keskellä. Sitten vähän ääriviivatarroja ja kortti alkoi näyttämään kortille. Ei huonompi pelastus, vaikkei silti ihan sellainen kuin haluaisin, mutta en tiedä, mitä sille tekisi.


Viimeisimpänä onnittelukortti, joka meni jo aikoja sitten kaverin vauvaa onnittelemaan. Valmistuikin siis jo ties kuinka kauan sitten, mutta unohtui kuvata. Jotenkin tuntuu, että tämäkin jäi keskeneräiseksi. Nyt tuntuu, että olisi voinut tuohon tyhjään siniseen kohtaan lisätä myös tekstin "ONNEA"... Noita 3D-pupuja mulla on vaikka kuinka monta, ne on niin ylisöpöjä...

3 kommenttia:

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)