keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Ostin...

Joulukuu meni lankalaihiksen suhteen plörinäksi, sillä tilasin TitiTyyltä hieman lankaa: ihanan pirteää Merisockia, koska kaikki mun sukkalangat on tummia, Lucca Finoa huivilangaksi ja Anchor Metallicia ensi vuoden joulukortteihin. En malttaisi odottaa, että pääsen lankoihini käsiksi. Ensiksi pitää vaan saada valmiiksi yksi UFO.


Eilen kävin Eurokankaassa. Mulla ei ollut edes tarkoitus mennä ko. liikkeeseen, saati ostaa sieltä mitään. Mutta äitini seuraksi menin ja tyhjin käsin en kaupasta poistunut. Pitkään olen etsinyt ohutta pitsistä neulosta. Nyt löytyi, kahtakin sopivaa ja niin sopivasti alesta. Luonnonvalkoinen (Nanson) taisi olla hurjat neljä euroa metrihinnaltaan. Silmiin osui lisäksi Pirpanalle täydellinen villatakkikangas (tuo punertava, mutta luonnossa paljon vaaleampi, tumma marjapuuro lähinnä), alta kymmenen euroa metri. Keskellä oleva ruskea pitsineulos on oikeasti ruskeaa ja siinä on kultaa seassa, ei tuosta kuvaa saa, mutta onko niin väliksikään, vein loppupakan samoin kuin tuosta villakankaastakin. Niin ja tuo suloinen pyöräkangas, sekin oli ihan muutaman euron ja siitä tulee mulle hame (toivottavasti).



Muutama kangas jäi vielä kaihertamaan, kun unohdin ne etsiessäni uusia loistavia löytöjä...

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia löytöjä! En malta odottaa, mitä niistä syntyy.

    VastaaPoista
  2. Samma: Sukkalanka jää todennäköisesti marinoitumaan. Neuloksiin olis selvät suunnitelmat, mutta kaavalehdet ovat hukassa, eli varmaan lainassa äidilläni. Ja just kun nyt olis inspiraatioo. Pyöräkankaasta mietin, raaskinko vielä ommella, jos kesäksi saisi tehtyä hieman pienemmän koon. Unelmia, unelmia... :)

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)