torstai 11. huhtikuuta 2013

Ei hyvä!

Onko kellään muulla sama ongelma, että lapsilla on paljon kivoja vaatteita, ja ittellä ei kaapissa mitään? Heräsin tässä yksi päivä siihen, että minulla on vain muutama vaate, joita pidän ja ne alkavat tulla tiensä päähän. Tarvitsen kipeästi uusia vaatteita.

Ajattelin kokeilla Ottobrenin Summer Basic kaavaa lehdestä 2/2013.


Mutta en tykkää! Kangas on kiva, hihat on kivat, mutta siihen se sitten jääkin. Ei ole mun mallinen yhtään. Helma on todella leveä, vaikka sen kai tarkoitus oli istua lantiolle napakasti, paidan malli oikein korostaa jenkkakahvoja ja kainaloihin jää pussit. Harmittaa, sillä pidän tästä kankaasta. Mutta kyllä tääkin tulee loppuun käytettyä, vaikka vaan kotona. 

Tietenkin voisin myös laittaa helmaan vaikka resorin tai kaventaa helmaa ja sivuja, mutta kun ei huvita.

2 kommenttia:

  1. Niin totta tuo lapsien vaatepaljous ja itsensä unohtaa kokonaan. Olen tänä keväänä vähän yrittänyt korjata tilannetta ja onpa kiva kun löytää vihdoin kaapista sopivaa puettavaa. :) Tuosta kaavasta on muissakin blogeissa ollut samoja kokemuksia, itse en (onneksi) ole ehtinyt vielä kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis pitäny googlettaa! :D On ollut viime aikoina vähän kiirusta, niin ei ole tullut seurattua kauheasti muiden blogeja, heti se sitten kostautui. Kotipaidoille ei olis ollut tarvetta...

      Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)