lauantai 20. huhtikuuta 2013

Hau hau hau ja vou vou vou...

Tämän paidan koirakangas oli niin meidän pojan näköinen, etten voinut vastustaa. Sopivasti myös uusimmassa Ottobrenissa (3/2013) oli uusi t-paidan kaava, joka piti testata koossa 86 ja ihan sellaisenaan. Tällainen siitä tuli...

Tuollainen juuri yhdeksän kuukautta täyttänyt, liikkuvainen vintiö on himppasen hankala kuvattava. Mutta uskokaa, kiva siitä tuli!


Tällainen siis. Vähän tuossakin tuo assistentti avusti, ja saumat menevät kuvassa miten sattuu. On ne oikeasti suorat... Itseäni vaan haittaa nyt, että musta resori kaulanaukossa osuu juuri sopivassa kohtaa koiran mustaan korvaan ja saa kaulanaukon näyttämään vinolle. Mutta mitä tuolle tekee muuta kuin vaihtaa resorit toiseen väriin, ja siihen en ryhdy.

5 kommenttia:

 1. Voi miten kiva paita! Ja todella kiva kangas. Ihania olivat myös tuubihuivisi ja tyttöjen hoops-paidat. Tuo kaava tosiaankin sopii tuon kankaan kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos NorppaStiina! :) Mulla on tuolla muutama kangas, jotka kaikki näyttävät hoopsilta... Voiko kaikki teepparit olla hoopseja? :D

   Poista
 2. Tämä on ihana kangas pienelle pojalla ja harmittaa, että jäin ilman tätä. Tämä on musta oikein hyvä kaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli tosi hyvä kaava, tällä teen kaikki loput kesäpaidat pojalle, ehkä. :) PS. Mulla jäi kangasta yli, sais yhden pikkuteepparin, joskin hihoja ei taida tulla samasta kankaasta.;)

   Poista
 3. psst.. blogissani on sinulle jotakin. :)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)