torstai 23. toukokuuta 2013

Collegehousuja

Pojan vaatekaapissa on jotenkin kutakuinkin vain velourisia housuja, joista suurin osa on jäämässä pieniksi kohta. Pikkumies ei kävele vielä, joten nuo velouriset, joustofroteisista puhumattakaan, ovat todella epäkäytännölliset tuolla pihalla. Pikahurauttelin siis kasan erilaisia housuja.

Me&I:n haaremeista piirsin kaavan, jota kokeilin mustalla tavallisella collegella. Taskun leikkelin summassa ja kiinnitin turhan alas, mutta kiinnitettyäni sen muutenkin neljä kertaa, en pura enää. Ilman taskua nämä olisivat aika tylsät. Koko on 74/80.Ottobrenin Saimeista olen pienentänyt jo tuota keskimmäistä lasta varten kaavan kokoon 86. Takaa korotin vyötäröä. Ovat nämä vaan huiput myös tällä kolmannella tässä(kin) koossa. Kangas on Royal-Tuotteen turkoosia joustocollegea. (Väri on kuvassa liian vaalea.)


Ja sitten Saimit polvihousuversiona. Ehkä hieman voisi lyhentää vielä, mutta mielestäni nuo saavat tulla reilusti polven alle, jotta voi könytä maassa ilman, että polvet ovat auki.Ottobrenin (4/2011) City mouse -kaavalla tein tummansinisestä collegesta perushousut ilman mitään kikkailuja. Koko on 86 näissäkin. Nämä ovat leveää mallia, mikä ei muuten haittaisikaan, mutta vyötäröllä kun on napakka kuminauha ja resori, jotka ovat ohjettä lyhyemmät, niin tuo yläosa housuista pussittaa. Mutta ehkei se tuolla pihalla haittaa. Jotenkin näistä tulee mieleen ne verkkahousuverkkahousut, joita pitäisi kanssa ehtiä tehtailemaan koko katraalle.Ja mitkä ovat suosikkini? No tietenkin ne Saimit!

2 kommenttia:

  1. Saimi tuntuu olevan monn lempikaava, myös minun. Kivoja housuja ja olen kanssasi samaa mieltä, että pihaleikeissä vellu ja joustis ei oikein toimi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Saimit on vaan hyvät, mutta vaihtelun vuoksi olis kiva läytää toinenkin yhtä hyvä housukaava. Noh, noi miikkarikopiot on kyl kivat, varsinkin tuollaisella pienemmällä. :)

      Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)