torstai 30. toukokuuta 2013

Henkselipandoja ja napapingviinejä

Rakastuin Viljamin puodin pandoihin totaalisesti. Ne ovat ihania niin kankaana kuin nappeinakin. Tilasin itselleni taannoin nappeja, jotka saatuani sain loistavan idean, ja laitoin heille kyselyä, ja sainkin tällaisia "erikoisnappeja" toisen tilaukseni mukana (napin reiät eivät siis ole auki, vaan niihin on jäänyt tuota puuta kiinni). Nämä ovat juuri täydellisiä tarkoituksiini! Ohuesta magneettilevystä, jonka olen ottanut joskus vuosia sitten talteen jääkaapin oveen kiinnitettävästä muistilehtiöstä, leikkasin paloja, jotka liimasin nappien taakse. Tadaa, magneetteja! Nyt voin ihailla näitä joka päivä!

Pandoille piirsin henkselit permanent tussilla, koska nuo kiinni olevat puupalat alkoivat näyttää napeilta. Eikö olekin ihania? Tuon ensimmäisen pandan napit väritin, mutta totesin, että ovat paremmat ilman väritystä. Laittaisiko tuon yksilön nappeihin hieman kynsilakkaa, että ne erottuisivat nyt paremmin?


Tilasin kankaiden yönä Viljamilta sirkuspingviini- ja  pesukarhunappeja ja ilokseni sain niitäkin muutaman "erikoisversioina". Pingviineistä tuunasin napapingviinejä. Pingviinin napaan on siis jäänyt pala puuta, jonka väritin mustaksi, siivessä on myös samanlainen, mutta kun takana on musta magneetti, ei tuota huomaa käytössä ollenkaan, jos ei läheltä katso. Pesukarhuissakin on napinlävissä pienet puupalat osittain kiinni, niille en tehnyt mitään, hyvin huomaamattomat kun ovat. 


Ykköslaatuisia nappeja on Viljamin puodin verkkokaupassa vielä, mutta jos pandoja mielit, niin ole supernopea, niitä ei paljon näyttänyt olevan enää jäljellä!

2 kommenttia:

  1. Loistava idea. Minullakin on pingviinejä ja pesukarhuja, eikä mitään käsitystä mihin niitä tarvitsen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tee magneetteja! ;) Mulla on kans vino pino näitä, peruspipoihin ajattelin ommella näitä koristeeksi, ainakin. :)

      Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)