perjantai 7. kesäkuuta 2013

Siivekkäitä

Ompelukset ovat menneet vähän siipiteemalla, ja menevät itseasiassa jatkossakin. 


Itselle tein Ikasyrin ihanasta perhostrikoosta kesätopin. Topin yläosa on Ottobrenin Glenda-topista (5/2010) , johon liitin suoraan Onion 2035 -kaavasta helman. Ihanan pehmoista tuo kangas ja kivan vihreä. Olen todella huono käyttämään omissa vaatteissa vihreää, mutta tähän tykästyin.


Edellisen topin malli ei kuitenkaan ollut mielestäni tarpeeksi hyvä, joten jatkoin kokeiluja. Tässä topissa yläosa on sama, mutta tein poikkileikkauksen rinnan alle. Helmaosa on kuuluisasta Me&I:n tissiksestä. Tämä toimiikin jo huomattavasti paremmin. Pitää vain piirtää kokoa pienempi yläosa seuraavalla kerralla, vaikka tähän pienensin yläosaa perhostopista. 

Kangas on ihanaa Lillestoffia. Suorastaan rakastan Lillestoffin kankaiden laatua, niissä kuviot on suorassa langansuuntaan nähden, joten ne on helppo leikata ja ne pysyvät pesusta toiseen hyvinä. Vähän arastelin tämän kuosin tilaamista, mutta kun kankaan sai sopivaan hintaan Kankaiden yönä, niin rohkaistuin. Kankaassa olevat sydämet tosin tökkivät, kun kankaan sain käsiini, mutta menevät jo, kun kangas on valmiina vaatteena.. Ajattelin laittaa mustat kantit, mutta lopulta päädyin pinkkeihin, hyvä niin, sillä pidän tästä näin ihan hirmuisesti! 

Siivekkäitä oli myös viiime kuun Maitotytöissä. Ikasyrin Soulbirdeistä syntyi 22 mekkoa. Kuva on Maitotyttöjen Millan. Nuo mekot eivät tulleet julkiseen myyntiin ollenkaan, vaan olivat tilaustyö. Jos sinua ja kavereitasi kiinnostaa tilata kimpassa omat Maitotytöt, lukaiskaa lisätietoja Maitotyttö-blogista.


2 kommenttia:

  1. Kivoja toppeja (perhosen taisin jo nähdä livenä). Mullakin on hyvä toppikaava vielä hakusessa, pitääkin kokeilla tollalailla poikkileikkauksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, perhosen näit livenä.n :) Sitä on pidetty ja pestykin jo useampaan otteeseen, en vain ole saanut aikaiseksi kuvauttaa, kun ei tuon peilin kautta kunnon kuvia saan. Poikkileikkauksella sain kyllä paljon paremmin mun kropalle sopivan topin. Tää kangas olis ollu tosi kiva sellaisena perinteisenä toppina, mut en mä sellaista julkisesti voi pitää: :D

      Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)