lauantai 25. toukokuuta 2013

Ihan kuin kaupasta ostettu...

Onko se kehu, kun sanotaan, että joku itse tehty on kuin kaupasta ostettu? Viime aikoina  kun olen palautellut kauppaan kalliita merkkivaatteita, koska ne on ommeltu miten sattuu, kaulanaukko törröttää olkapäältä ilmassa tai saumassa on viiden sentin mittainen reikä...

Tiedän, sanoja tarkoitti kyllä tässä tapauksessa hyvää. 

Tästä puvusta tuli nimittäin täydellinen.


Tuosta sammakkokankaasta olin jo kerran luopumassa, mutta kun ei silloin kelvannut kelleen muulle, niin leikkelin yöpuvuksi. (Kuvassa toinen hiha näyttää vaaleammalle, saman väriset kaikki osat kyllä on.) Kanttauksiinkin olen enemmän kuin tyytyväinen, kuten ehkä arvaatte, ostin minäkin kantinkääntäjän. Se vaan on niin hauska vempele, että kanttaaminen on nykyisin kivaa, etsin jopa lehdistä malleja, joissa voisi kantanta mahdollisimman paljon.

Jos nyt jotain pitää mainita, ettei liian ylpeäksi luulla, niin kokomerkin kyllä unohdin kiinnittää, taas! Kertokaa nyt ihmeessä miten sen muistaisi laittaa kiinni?

Kaava on Ottobrenin (1/2011) New Star, mutta lyhennetyillä hihoilla (koko 86). Muistaakseni myös pidensin kaavaa hieman. Nyt ei tule öisin liian lämmin pojalle.

2 kommenttia:

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)