sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Pallohelmat

Kävimme tänään pojan yksivuotiskuvauksissa. Samalla otimme pari sisaruskuvaa kaikista kolmesta. Eilen illalla iski vaatepaniikki, pojan vaatteet kun olivat löytyneet, mutta mikään tyttöjen kaapissa ei mätsännyt niihin. Kuvauksessa oli vielä lisäksi sirkusteema. Siispä laatikoita tönkimään. Päädyin  Metsolan keltaiseen pallojoustikseen ja päätin jatkaa teemaa myös kaavassa pallohelmalla.


Kaavassa on pohjalla Ottobrenin Seesaw -mekkokaava lehdestä 3/2013. Pidensin kaavan yläosia leikaten ne reilusti alaspäinleveneviksi ja pallomaisiksi. Helmaan pujotin käänteeseen ohuen kuminauhan, joka joustaa reilusti, eikä siten haittaa kävelemisessä tai joustessa. Kuminauha on virallisesti varmasti liian ohutta, mutta siksi sen valitsinkin, että vastustaisi mahdollisimman vähän.

Se, mitä kuvaajan kamerasta näin kuvia, tuli niistä aivan huikeita! Olemme kuvaaja Piritta Lipiäisellä käyneet aiemminkin, ja pidän hänen tyylistään. Hän osaa kuvata lapsia ja tuoda heistä parhaat puolet esille. Kuvauksissa on lisäksi ollut aina todella hauskaa! Mekot sopivat teemaan hyvin, ja tytöt tykästyivät näihin heti. Kannatti siis tehdä!

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakat! Mitä pojalla oli päällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pojalla oli ihan ostovaatetta, Polarn o. Pyretin tän kesän mustavalkoraidallinen teeppari, ja viime syksyn mallistosta vihreät chinot, sekä vihreät henkselit. Kuulostaa ehkä tylsälle, mutta toimi todella hyvin sirkussomisteiden, kuten punaisen pelleperuukin tai taikurinhatun ja muiden taikurivermeiden kanssa. Piritta Liiäisen facebook-sivuilla tai nettisivuilla kannattaa käydä jossain vaiheessa kurkkimassa, uskoisin, että tämän päivän kuvauksista tulee sinne kuvia, joe ei meidän, niin jonkun muun kuvia ainakin. :)

      Poista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)