keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Barbapapaa...

Kehuin omplevani seuraavaksi Barbapapaa. Niin tuli tehtyä... Tai tää yrittää kovasti olla se Barbapupu.

Ei o brodeeraus helppoa, olis tarvittu kapeampi siksakki, mutt ei mun kone tee. Tää näyttää ihan turpiinsa saaneelta. Mut tyttö kelpuutti. Kulkee sen kanssa ympäriinsä ja hokee papaa. Se kait riittää. Eniten kuitenkin kiinnosti kaulassa oleva puisista helmistä tehty kaulanauha, sen arvasinkin jo etukäteen.

Pakko kuitenkin sanoa, että se irtirevittävä tukikangas oli kyl ihan ehdoton apu tässä hommassa. Ehkä siis joskus uskallan vielä jotain kokeilla. Mutta ihailen kyllä niitä, jotka tämän taidon osaavat.

Tässä pari kuvaa tekeleestä (ja kuvausassarista) (oikeesti luomet tuolla Barbapupulla ovat vaaleanpunaiset, kuvassa värit on ihan miten seattuu):


Sain tälle jotenkin niin surullisen ilmeen aikaiseksi, iloinen siitä piti tulla. Silmän mustuaiset on tehty muuten ihan kangastussilla.

4 kommenttia:

 1. Ihana <3
  Ja mun mielestä ilme on just sellanen salaperäisen naisellinen, eikä yhtään surullinen.

  VastaaPoista
 2. Kannustavasti sanottu Samma, kiitos! :)
  Olis voinu olla helpompaa hahmottaa, jos olis vaihtanu kirjontajalan ompelukoneeseen, mut eipä tietty tullu tehtyä niin. Mun mielestä ilmeitä on muutenkin kamalan vaikea tehdä.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan suloinen Barbabubu ;) Tosi hyvin tehty! Ei ihme että tyttö tykkää.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Piia! Jälki ei ole hyvä, mutta ainakin yritin. Vaatii harjoitusta paaaaljon! Ja tärkeintä on kai, että ajaa asiansa. On niitä harvoja leluja, jotka tyttö tunnistaa nimestä (vaikka vasta tänään tämän sai), meriitti kai sekin ;)

  VastaaPoista

Ilahduta päivääni jätämällä merkki käynnistäsi. :)